В САЩ валят хвалебствия за Александър Везенков след решителната му

...
В САЩ валят хвалебствия за Александър Везенков след решителната му
Коментари Харесай

Коментаторите в САЩ полудяха от феноменалната игра на Везенков

В Съединени американски щати валят хвалебствия за Александър Везенков след решителната му интервенция за успеха на Сакраменто над Голдън Стейт в НБА.

Напрактика той прати тима си на четвъртфиналите. 

" Сашо беше просто свръхестествен през днешния ден в основния мач против Голдън Стейт. Влезна в игра 12-ти поред в ротацията чак час и половина, откакто мача бе почнал. Необяснимо за какво не игра даже една секунда през първото полувреме и тимът му падаше със 17 точки.

Според всички неписани закони, би трябвало да е съвсем невероятно да влезне в темп в сходна обстановка, само че... oт момента, в който стъпалата му допряха паркета тимът му като че ли се промени ", написа във Фейсбук журналистът и публицист Иво Иванов, който от години живее в Канзас час, откакто Сакраменто обърна Голдън Стейт със 124:123. Саша Везенков влезе от пейката и се включи чудесно - 8 точки и 3 битки за 15 минути игра.

" Сашо бе на всички места: отбрана, нахлуване, пробиви, тройки, чадъри, асистенции, хокейни асистенции, основни битки под коша, заслони, клопки, чадър на Стеф Къри... Двамата коментатори - Стан Ван Гънди и Браян Андерсън полудяха. Казаха, че собственоръчно е обърнал мача и че е във вихъра на всичко, което се случва на игрището. Ван Гънди не спря да се възхищава на отбраната му, а в един миг Андерсън изкрещя, че това е мачът на Везенков ", написа още Иванов, цитира БТВ.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР