В САЩ тийнейджър с тежка травма на главата дойде в

...
В САЩ тийнейджър с тежка травма на главата дойде в
Коментари Харесай

Невероятното медицинско чудо с възкръсналото 13-годишно момче

В Съединени американски щати младеж с тежка контузия на главата пристигна в схващане, откакто родителите му към този момент бяха дали документално единодушието за посмъртно даряване на органите му, оповестява USA Today, представен от Zdrave.to.

13-годишният Трентън Маккинли от щата Алабама попаднал в автокатастрофа при започване на март и получил извънредно тежка контузия на главата. Докато колата за спешна помощ карала Трентън в болничното заведение сърцето му спирало 4 пъти, а един път даже за 15 минути. 

Лекарите обяснили на родителите, че толкоз нескончаем кислороден апетит предизвиква необратими промени в мозъка. Това значи, че даже в случай че детето оцелее, то в никакъв случай няма да си възвърне съзнанието и ще остане вечно обвързван с апаратурата за изкуствено поддържане на живота.

В последна сметка родителите се съгласили да бъде изключена апаратурата и органите на сина им да бъдат дарени на заболели деца. Ден преди този момент да се случи обаче, младежът, който имал 7 счупвания на черепа,  изведнъж почнал да диша независимо, проговорил и даже станал от леглото.

Сега Трентън споделя, че не помни момента на злополуката, само че той твърди, че знае, че до момента в който е бил в кома, душата му е посетила парадайса. " Няма друго пояснение за случилото се, това в действителност е за Божията воля. Дори докторите са съгласни с това ", споделя възкръсналото по знамение момче.

След като пристигнал в схващане Трентън почнал бързо да се възвръща. Тай даже поиграл на баскетбол в спортната зала на болничното заведение и вкарал четири коша.  

Медиците още не могат да обяснят чудодейното излекуване на детето, което било на косъм от гибелта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР