В САЩ стана известен предполагаемият разработчик на изтребител от последно

...
В САЩ стана известен предполагаемият разработчик на изтребител от последно
Коментари Харесай

Кой ще разработва изтребителите от шесто поколение на САЩ?

В Съединени американски щати стана прочут хипотетичният разработчик на изтребител от последно потомство за Военновъздушни сили на страната.

В списание Popular Mechanics се появи материал, в който се оповестява, че компанията Lockheed Martin, която е създала F-22 и F-35, може да взе участие в основаването на нов американски изтребител Next Generation Air Dominance (NGAD).

Финансовият шеф на Lockheed Martin Кен Посенриде е загатнал, че галактическият колос работи върху нов аероплан. Можем да приказваме за нов скришен военен аероплан ​​за Военновъздушни сили, оповестява изаднието.

Според създателя на публикацията приходите и разноските на компанията демонстрират, че Lockheed Martin създава " огромен и тайнствен артикул ".

Освен това се написа, че по-рано генералният шеф на Lockheed Martin Кен Посенриде е оповестил работа по нова авиационна стратегия, по която неговите чиновници към този момент са почнали. Според публицисти става въпрос за създаването на скришен изтребител от 6-то потомство за Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

Lockheed Martin преди този момент е взел участие в създаването на 5-то потомство изтребители F-22 и F-35, тъй че е допустимо концернът да взе участие в основаването на бъдещи нововъведения.

Предполага се, че секретният аероплан от шесто потомство, включен в програмата Air Dominance от последващо потомство, би трябвало да размени изтребителя F-22 Raptor. Програмата е предопределена да подсигурява превъзходството на Военновъздушни сили на Съединени американски щати в бъдещи спорове с евентуални съперници като Русия и Китай, счита създателят на обявата.

По-рано стана известно, че в Съединените щати сполучливо са приключени летателни тествания на прототипи на хиперзвукови ракети, изстреляни с въздух Lockheed Martin и Raytheon. Това оповестява Американската организация за напреднали проучвателен планове в региона на защитата. Според нея тестванията са станали част от програмата за хиперзвуково въздушно дишащо оръжие (HAWC).

В същото време Агенцията не осведоми къде и по кое време тъкмо са се провели тестванията, както и кой аероплан е взел участие в тях. Но, както по-рано съобщаваха американските военновъздушни сили, бомбардировачът B-52H Stratofortress ще се трансформира в платформа за тестване по програмата HAWC, осведоми NEWS.ru.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР