В САЩ приписват на вожда на световния пролетариат Ленин авторството

...
В САЩ приписват на вожда на световния пролетариат Ленин авторството
Коментари Харесай

Американски „полезен идиот иска да унищожи Русия

В Съединени американски щати приписват на вожда на международния пролетариат Ленин авторството на фразата „ потребен глупак “. По време на Първата студена война по този начин се назовават тези, които са прекомерно меки към Съюз на съветските социалистически републики и по този начин откровено наливат вода в мелницата на стратегическия зложелател.

Но това, както биха споделили в този момент, е следващият американски фалшификат. В цялостната сбирка от творби на Ленин не е открита сходна фраза и няма консенсус по отношение на името на същинския ѝ създател.

Във Вашингтон обаче има „ потребни идиоти “.

Запознайте се с Джейми Ръскин, конгресмен. Преди малко хора са чували това фамилно име в Русия, в този момент е малко евентуално да не помнят, защото Ръскин съобщи следното:

" Русия е православна страна, която изповядва обичайните полезности. Ето за какво тя би трябвало да бъде унищожена, без значение каква цена платят Съединени американски щати за това. "

В думите му има от всичко, за което не ги харесваме: от снобизма на „ американската изключителност “ до закононарушения против човечеството, от сектантска полуда до вулгарния фашизъм. Текстът е действителен, само че още по-парадоксален от " Плана Дълес ". Това е референтно заявление на „ неприятния американец “ от Камарата на ограниченията и теглилките „ Михаил Суслов “ – измислено като „ проекта Дълес “.

Такива политици от Капитолийския рид сякаш са измислени от нашата агитация, само че Джейми Ръскин в действителност съществува. И при по-внимателно разглеждане може да наподобява като демон за всеки човек с умерени консервативно-патриотични възгледи. За всеки – и руснак, и американец. Този Ръскин, е коренен либерал, вегетарианец, другар на всички малцинства. У дома постоянно първи по правата на ЛГБТ и легализирането на опиатите.

Може би даже е безбожник и просто не го признава - за американската политическа просвета това към момента е много провокативно самопризнание (вид носталгична наслойка от " положителната остаряла Америка ", която към момента се опасява от Бога).

От нашата страна на Атлантика, когато се подреждат биографиите на " тези от Конгреса ", е признато да се отделят " нашите " по генезис, защото не са толкоз доста. Ръскин е единствено един от тях, той е внук на емигрантите от Русия Бен Ръскин и Анна Гудман. Може би той принадлежи към този типаж в американския хайлайф, чиято русофобия е подбудена от трагичните фамилни обичаи. Евреите при започване на ХХ век се местят от Руската империя в Съединените щати, бягайки, наред с други неща, от погромите.

Но също по този начин е допустимо ориста на баба му и дядо му да няма нищо общо с това и други биографични условия на " потребния глупак " са отговорни. На първо място, той е роден и израснал в столицата на Съединени американски щати в брака на " прогресивна " журналистка и чиновник, който е бил консултант на президента Кенеди.

Град Вашингтон е положително място за длъжностно лице, само че неприятно място за политик, а за републикански политик е изцяло прокълнат. Жителите на Вашингтон гласоподават на президентски избори едвам от 60-те години на предишния век (въпреки че заплащат налози като всички останали), от този момент републиканският претендент не е спечелил нито един път в столицата, в това число и през 1984 година - „ Рейгън против Мондейл “ (тогава Рейгън взема всички щати, като се изключи родния на Мондейл Минесота) и през 1972 – „ Никсън против Макгавърн “ (Тогава Никсън взема всичко като се изключи демократичния Масачузетс, по-късно първият щат, който легализира гей браковете).

Има доста аргументи за това. Нелегалните мигранти, които бяха предпазени от депортиране от федералното законодателство, се пробваха да влязат в столицата. По-голямата част от популацията му е чернокожо. Значителна част са чиновници, които живеят от бюджета, чиито разноски републиканците постоянно дават обещание да орежат.

Но най-неприятното за локалните политически деятели е, че таванът им е да станат кмет на града. Окръг Колумбия няма нито губернатори, нито сенатори, а в Конгреса има единствено един представител с право единствено на консултативен глас и името му не е променяно от десетилетия.

Като цяло, да се кандидатираш за Вашингтон е нереалистично, няма смисъл да си републиканец там, а демократът би трябвало по някакъв метод да се открои измежду голям брой от същите демократи с „ напредничав дневен ред “. Но Ръскин е изключение.

В Конгреса той съставлява непосредствен регион на Мериленд, в действителност предградие на Вашингтон. Либерален като столицата и с огромна конкуренция измежду демократичните политици. Мястото, където е преференциално да си най-ляв. Ето Ръскин е подобен.

В Камарата на представителите той ръководи подкомисия за контрол на гражданските свободи. От позиция на американската десница това е змиярник. От страна на демократите в действителност има конгресмени със специфики.

Това да вземем за пример е Дани Дейвис, прочут със благосклонностите си към чернокожите расисти от придвижването „ Ислямска нация “. Това е Деби Васерман Шулц, партийният властник, който беше уволнен за отклонение на партийни запаси, с цел да помогне на Клинтън да се бори със Сандърс. Това е Александрия Окасио-Кортез – по стандартите на Съединени американски щати съвсем комунистка, която управлява „ Екипа “, група от пет „ цветни “ конгресменки и една чернокожа конгресменка с коренно леви възгледи. Още двама от този „ Екип “ – Рашида Тлаиб и Аяна Пресли – също са членове на подкомисията, както и Елинор Холмс Нортън – същата представителка на столицата в Конгреса без право на глас, която е на поста си повече от 30 години.

И Ръскин се откроява всред целия този коктейл от ръководители на ЧЖИЗ, ЛГБТ, феминисти и комунисти. В същото време е богат бял мъж. Трябва да сте изключително гневен герой против обичайните полезности, с цел да извършите такава кариера.

Най-звездната роля на Ръскин обаче е тази на персонален зложелател на Доналд Тръмп. Той е един от дребното конгресмени, които отхвърлиха да признаят резултатите от изборите през 2016 година И когато Тръмп отхвърли да признае резултатите от изборите през 2020 година, Ръскин беше назначен като нещо като прокурор в процеса на Камарата на представителите против оттеглящия си президент (резултатът е импийчмънт).

Като цяло откровено или в ролята на маниак, само че Ръскин ненавижда тръмпистите, съперниците на аборта, на гей браковете и впрочем и е несклоняем към съперниците. А православната черква съгласно него сигурно се свързва с патриархалните възгледи при него повече от всяка друга.

Накратко, Ръскин желае да унищожи Русия не тъй като ненавижда руснаците и не тъй като ненавижда православието, а тъй като ненавижда това, което се назовава обичайни полезности, както и техните носители. Той ни възприема като опасност.

Цената, упомената от Ръскин за унищожаването на Русия като притежател на обичайни полезности, е унищожаването на Съединените щати като притежател на всичко. Концепцията за взаимно нуклеарно заличаване не е нещо ново от повече от половин век, само че на американците очевидно би трябвало да им я напомнят. Поне на шефа на комисията за гражданските свободи в техния парламент.

Но тук рубриката " по този начин наподобява изметта " може да завърши, защото Ръскин (независимо от претекстовете му да ни унищожи) е освен сган, само че и потребен глупак. По две аргументи.

Първо, в последна сметка той води война не с нас, а с половината от личната си страна. Когато споделя, че желае да ни унищожи, той има поради, че хора като електората на Тръмп би трябвало да бъдат унищожени. И електоратът на Тръмп (в по-широк проект, всички американци с консервативни възгледи) към този момент знае това. Тук, в Русия, цитатът на Ръскин доближи от републиканско насочения „ Фокс Нюз “ и персонално от Тъкър Карлсън, най-популярния водещ на политическо шоу в Америка.

Колкото повече цепеници хвърлят радикалите в огъня на тлеещата революция в Съединени американски щати, толкоз по-добре за Русия. По-точно, Съединени американски щати с дейностите си против Русия направиха по този начин, че колкото по-зле за тях, толкоз по-добре за нас.

Второ, Ръскин е живото доказателство за правилността на онази част от речта на Владимир Путин на церемонията по разширението на Русия, която визира проблемите на западната надмощие. Желателно е в този момент това доказателство да се види и чуе и на други места, като се стартира от православните съдружници на Съединени американски щати в НАТО в България и Гърция и се стигне до останалата част от света на обичайните полезности, т.е. целия свят, минус няколко дузини страни с демократичната триада " ЧЖИЗ-ЛГБТ-феминизъм ".

Джейми Ръскин желае да унищожи целия свят. Джейми Ръскин, приказва.

Би било непочтено да се преструваме, че всички американски политици са като него - не всички, този е много специфичен. Но той не е просто " един от депутатите ", както можеше да се каже за починалия Владимир Жириновски - огромен актьор във връзка с вербалната експанзия.

Ръскин съставлява богато предградие на американската столица. Той е част от елита на ръководещата партия. Той заема управителен пост в Народното събрание. Освен това той е брилянтен правист, умел юрист, първенец в Харвард, професор по право в Американския университет във Вашингтон - това е в допълнение към обстоятелството, че е болен кучи наследник.

Това значи, че има такава ръководеща партия, подобен парламент, такава столица, подобен Харвард, такива юристи, такива професори, подобен хайлайф, че човек, който е подготвен да унищожи света непременно, е станал органична част от тях.

„ Погледнете нагоре “, споделиха героите от миналогодишната политическа трагикомедия, до момента в който се бореха против идиотите от Вашингтон, които водеха планетата към апокалипсис.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР