В САЩ пътник с диария неочаквано прекъсна трансатлантически полет от

...
В САЩ пътник с диария неочаквано прекъсна трансатлантически полет от
Коментари Харесай

Не стигна до тоалетната: приземиха самолет заради диария на пътник

В Съединени американски щати пасажер с диария ненадейно прекъсна трансатлантически полет от Атланта до Барселона. Вечерният полет напусна американското летище по график, само че в небето се случи необикновена обстановка. 

По време на полета един от пасажерите ненадейно скочил и побягнал по посока на тоалетната. Той нямал време да изтича до мечтаната кабина и се облекчил тъкмо в средата на кабината, изцапвайки облеклата си и покритието на кабината на самолета.

Самолетът е бил над Вирджиния и поради необикновената обстановка и миризмата водачите са решили да спрат полета. Инцидентът е станал към час след излитането. Все още имало съвсем 7:00 от пътя.

В текстово известие, изпратено до контрола на въздушното придвижване, капитанът малко изясни казуса: „ Пренасочен към ATL - диария на пасажер. В целия аероплан - биологична заплаха. “

Пилотът рапортува на летището в Атланта на наземния екипаж и обръща самолета, до момента в който е бил над континента, пише DailyMail.

След кацането пасажерът, изпаднал в неуместна обстановка, е бил пресрещнат от кола за спешна помощ. Останалите туристи са изпратени на летището. Салонът е почистван няколко часа от експерти на почистващия сервиз. Късно през нощта самолетът въпреки всичко отлетя за Испания.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР