В САЩ обявиха за страховете си за Украйна след излизането

...
В САЩ обявиха за страховете си за Украйна след излизането
Коментари Харесай

The New York Times: Издаването на френски роман за Путин може да повлияе на националната политика спрямо Украйна

В Съединени американски щати оповестиха за страховете си за Украйна след излизането на френски разказ за Путин

Колумнистът на The New York Times (NYT) Констан Мее счита, че романът на френския публицист и публицист Джулиано да Емполи „ Кремълският магьосник “ може да промени националната политика към Украйна заради описанието на съветския президент Владимир Путин, от което се изплашиха западните страни.

Съгласно оценката на публикацията, книгата предлага „ приветлив портрет на съветския водач и съгласно критиците поражда опасения, че може да повлияе на националната политика във връзка с украинския спор “.

Отбелязва се, че литературата и до през днешния ден остава обект на политически полемики във Франция, а след публикуването на книгата, създателят на романа е канен в малкия екран като специалист по украинската рецесия. В материала се споделя още, че добре разказаният облик на съветския президент приказва за меко отношение към съветския водач и основава опция за смяна на възгледите на хората в страната.

Авторът на публикацията отбелязва също, че френският министър-председател Елизабет Борн похвали този разказ, като сподели, че книгата „ се отразява като ехтене от актуалната интернационална обстановка и спора в Украйна “, а някогашният външен министър на републиката Юбер Верден, назова романа „ необикновено достоверен “.

Романът е оповестен през февруари предходната година и е продаден до момента в над 430 000 копия във Франция.

Припомняме, че през 2014 година различен французин, философът и политолог Иван Бло показа своята книга в Москва, в която декларира, че доста французи биха желали да видят Путин като собствен президент.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР