В САЩ коронавирусът може и да пристигна по-късно, но също

...
В САЩ коронавирусът може и да пристигна по-късно, но също
Коментари Харесай

Големи мъже, с още по-големи сърца

В Съединени американски щати коронавирусът може и да дойде по-късно, само че също се популяризира с бързи темпове.
 NBA, Леброн Джеймс, коронавирусът и анулацията на мачовете
Защо Леброн Джеймс желае цялата 2020 година да бъде анулирана

Какво се случва със света

Една от ограниченията, взети за ограничението на COVID-19, беше мачовете от NBA да бъдат прекъснати. Все още не се знае докога ще бъдем без Лигата на извънземните, както е известна тя.

Много почитатели в обществените мрежи написаха, че мачовете към този момент им липсват и безусловно не знаят какво да вършат. Същото важи и за самите баскетболисти, огромна част от които са си по домовете си, с цел да бъдат предпазени.

И до момента в който ситуацията е такова залите, в които тимовете играят дуелите си, също са затворени. За поддръжката и обслужването им обаче се грижат хиляди хора, които на процедура остават без работа, респективно без приходи, до момента в който обстановката не се възстановява.
 Джеймс Хардън, Янис Адетокумбо и заяждането на Брадата с сътрудника му
Голямата брада с елементарно ранимата душа

Няма доста обич сред Джеймс Хардън и Янис Адетокумбо

Причината е, че те не са на непрекъснати контракти, а им се заплаща почасово. За благополучие могат да разчитат на огромните сърца на баскетболистите. До този миг няколко звезди оповестиха, че ще дарят пари, с които да се покрият заплатите на чиновниците.

Кевин Лав ще даде 100 000 $ , с цел да помогне на хората, грижещи се за Rocket Mortgage FieldHouse, арената, в която Кливланд Кавалиърс приема съперниците си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kevin Love (@kevinlove) на Мар 12, 2020 в 2:36 PDT

Янис Адетокумбо също ще се раздели със 100 000 $ , които ще отидат при личния състав на Fiserv Forum, арената на Милуоки Бъкс.

Заян Уилямсън , новобранецът, за който се приказва доста, не остава по-назад. Той даже надминава опитните си сътрудници. Зайън разгласи в Instagram, че ще покрие заплатите на целия личен състав на Smoothie King Center, арената Ню Орлиънс Пеликанс, за идващите 30 дни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Zion Williamson (@zionwilliamson) на Мар 13, 2020 в 2:24 PDT

Стеф Къри и брачната половинка му Ейша пък ще покрият разноските, нужни за изхранването на децата в Окланд, които са разчитали на учебните заведения им, с цел да се хранят. Сега обаче това не е допустимо, тъй като образователните заведения са затворени.
 Заян Уилямсън, NBA, Jordan Brand и една от най-скъпите покупко-продажби в историята
Момче за милиони

Заян Уилямсън ще носи Jordan Brand и това коства доста

Руди Гобер , който беше първият баскетболист от NBA с позитивна проба за COVID-19, разгласи, че се усеща все по-добре. Той ще подари 500 000 $ на организации, борещи се с разпространението на болестта във Франция, както и на чиновници на Vivint Smart Home Arena и на локални организации в Юта и Оклахома.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР