В САЩ има доста странни закони, към които сега се

...
В САЩ има доста странни закони, към които сега се
Коментари Харесай

В Калифорния забраниха ремонтите на автомобили

В Съединени американски щати има много странни закони, към които в този момент се причислява още един. Жителите на щата Калифорния към този момент нямат право да ремонтират колите си даже в личните си гаражи, а камо ли на улицата пред дома им, написа Automedia.bg.

``
реклама

Според формалната информация, повода за приемането на новия закон е екологична. Счита се, че сходни поправки изхвърлят нездравословни субстанции в почвата и водата, което до увреждане на здравето на локалните поданици. Нарушаването на възбраната води до санкция, която може да доближи 430 $.

Собствениците на коли въпреки всичко ще имат право на дребен ремонт, само че единствено на личната си кола. Времето за него е лимитирано, като се не разрешава транспортното средство да се обездвижва за повече от 24 часа. Може да се сменят масло, филтри и накладки.

Категорично е неразрешено да се ремонтира непознат автомобил - даже този на съседите, като цялата активност може да се прави единствено с професионални принадлежности. Изхвърлянето на масло, багра или други химикали в канавката се санкционира с санкция, която може да доближи 10 000 $.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР