В САЩ двама самотници обичаха да ровят из боклука, но

...
В САЩ двама самотници обичаха да ровят из боклука, но
Коментари Харесай

Жена срещна мъж в кофа за боклук и се омъжи за него ВИДЕО

В Съединени американски щати двама самотници обичаха да ровят из боклука, само че това ги накара да се влюбят един в различен. 39-годишната Ерин Шефийлд и нейният брачен партньор Дейв, на 35 години, се срещат в резервоар за отпадък в Бъфало, Ню Йорк, през 2009 г. 

По това време момчето получавало тапия по машинно инженерство в университета в Бъфало, а момичето неотдавна се преместило там, с цел да работи в магазин за колела, пише New York Post. Двойката, която се сгоди през 2020 година, ожени се през 2021 година и чака първото си дете през април, разкри по какъв начин е почнал романът им.

Ерин Шефийлд е гмуркач в контейнери за отпадък, ровейки в контейнерите за предмети, които може да препродаде или употребява за себе си. Тя среща Дейв за първи път през 2009 година, когато и двамата правели едно и също нещо. Оказа се, че мъжът е разпален и по гмуркането в контейнери.

" Започнах да се гмуркам в контейнери в колежа. Дейв беше доста сходен. Току-що се реалокирах в Бъфало и започнах самичък да се гмуркам в контейнери ", изясни американецът, който в този момент работи като координатор на щедрост.
 Жена, кофа за отпадък, резервоар за отпадък, който скача, съпрузи се срещнаха в кофа за отпадък, брак, връзка, половинка, отпадък Двойката чака бебе тази година Снимка: SWNS
Един ден, до момента в който Ерин чистела контейнери за отпадък в университета в Бъфало, тя забелязала бъдещия си брачен партньор.

" Срещнахме се на едно бунище. Видях го в друга кофа за отпадък, подадох глава и попитах какво прави. Той излезе, почистихме се и прекарахме деня в ровене в боклука. Разменихме си номерата, продължихме да приказваме и от този момент „ скачаме дружно “, сподели тя.

Дейв се трансформирал в „ глътка пресен въздух “ за Ерин, която имала усложнения да изясни на приятелите си, че обича да рови в боклука. След няколко месеца приятелско гмуркане дружно те станали двойка, а заниманието им се трансформирало в печеливша активност, откакто почнали да продават откритите неща. Докато се гмуркали в кампуса, те намерили учебници, скъпи калкулатори, офис консумативи и даже препарат за пране в кофите за отпадък. Когато пандемията от COVID-19 удари, те почнали да намират още по-ценни предмети в кофите за отпадък.

Техните находки включват скрап, мебели и други предмети от всекидневието, които стартират да продават на eBay или Фейсбук Marketplace.

„ Бих споделил, че вършим 20 000 $ годишно от препродажба “, означи Дейв.
 Жена, кофа за отпадък, резервоар за отпадък, който скача, съпрузи се срещнаха в кофа за отпадък, брак, връзка, половинка, отпадък В бъдеще те възнамеряват да отворят лична компания, наречена Lost Goods Снимка: SWNS
Двойката обаче освен намира артикули за продажба, само че и си прави сантиментални дарове.

" Намерих рози в боклука за нашата годишнина - бяха съвършени и даже не бяха остарели. Намирам доста неща - изключително през коледните месеци. Ако намеря нещо, което знам, че Ерин ще хареса, го вземам " - добави Дейв.

Освен рози, Дейв споделя, че е подарил на обичаната си чаши за кафе, свещници, свещи и саксии. В бъдеще те възнамеряват да отворят лична компания, наречена Lost Goods, където ще продават предмети, открити в сметищата.
If you want to watch the Vice Side hustle video, there’s a link to it in our profile link. We actually met dumpster diving in college way back in 2009. We would usually just dumpster dive every year when the students moved out. But I got way more into it when the pandemic started and I had a lot of free time.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР