В САЩ два койота нападнаха малтийска болонка, съобщи CNN. Лейн

...
В САЩ два койота нападнаха малтийска болонка, съобщи CNN. Лейн
Коментари Харесай

Смела котка спаси куче от койоти

В Съединени американски щати два койота нападнаха малтийска болонка, заяви CNN. Лейн Дайър от Оклахома сподели пред малкия екран, че неговата 6-годишна малтийска болонка на име Оукли се разхождала в задния му двор, когато койот внезапно изтичал от гората и я нападнал.

Първият див звяр беше последван от втория. Оукли нямаше късмет да се пребори с толкоз огромни животни, в случай че не беше вторият домакински любим на Дайър. Домашна черна котка на име Банкс, която мъж прибра от улицата преди няколко години, бързо се настани в къщата и незабавно се сприятели с кученцето, само че не загуби бойните си умения от предишното. Забелязвайки, че Оукли е атакуван, котката изскочи в задния двор, изви тил заплашително, втурна се към койотите и по този начин избави кучето. От изненада те пуснаха Оукли и хукнаха слепешката. Целият случай е сниман от камера за наблюдаване.

Само за няколко секунди койотът съумя да нарани Оукли: той ухапа кожата на гърдите на кучето и остави цепнатина в една от костите. Дайър обаче бързо завел домашния любим на ветеринар, където му създали няколко шева. Само за месец Оукли се възвърне изцяло.

По-рано беше обявено, че в английския град Суонзи в Уелс котка избави притежателя си, откакто откри приключване на газ в къщата. Тя уточни мястото на служителя от газовата работа, като драскаше с лапите пода над разваления сектор от тръбата. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР