В САЩ Денят на майката се отбелязва на втората неделя

...
В САЩ Денят на майката се отбелязва на втората неделя
Коментари Харесай

Нина Добрев сподели трогателно видео от 90-те

В Съединени американски щати Денят на майката се отбелязва на втората неделя на май. Затова може би ви е направило усещане, че част от международните звезди разгласиха на 9-ти май фотоси на своите майки в обществените мрежи. Много от тях написаха прочувствени думи, само че няма по какъв начин са скрием - тези на Нина Добрев в действителност ни впечатлиха, пишат от канала във.

Родената в София актриса разгласява видеото, което ще видите по-долу. На него са дребната Нина и майка ѝ, която е била почти на годините на Нина през днешния ден:

"Никоя няма майка като моята. Всичко стартира с теб. Ти си моята опора. Моята пътеводна мощ. Сърцето и душата ми. Ти беше там на всяка моя стъпка. Ако не беше ти, нямаше да ме има.

Днес съм това, което съм поради теб и това, на което ме научи. Да бъда самостоятелна и мощна. Да откривам хубостта и светлината в себе си даже в най-мрачните времена. Да обичам себе си. Ти си най-силният човек, който познавам. Днес честваме и постоянно... до момента в който спомените ми се връщат като филм, който ми припомня какъв специфичен човек си... Честит Ден на майката на всички майки по света. Всички вие сте неповторими! ", написа Нина Добрев под видеото.

Майката на Нина Добрев е Михаела Добрева. По специалност и предопределение е художник. Семейството на актрисата мигрира в Канада, когато тя е доста, доста дребна. Въпреки че първите просветителни институции, които посещава, са канадски и там се приказва на британски, родителите на Нина не разрешават на нея и на брат ѝ да приказват на британски у дома. У дома се приказва единствено на български. "Те доста държаха да запазим майчиния език и по това време доста се впечатлявах, че приятелите ми си говореха единствено на британски и аз желаех същото. А в този момент съм доста щастлива, че стана по този начин, тъй като аз съм българка и това е моят генезис ", споделяла е Нина.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР