В САЩ - демократите искат публично изслушване на специалния прокурор

...
В САЩ - демократите искат публично изслушване на специалния прокурор
Коментари Харесай

Демократите искат специално изслушване на Робърт Мълър

В Съединени американски щати - демократите желаят обществено чуване на специфичния прокурор Робърт Мълър. Неговият отчет за хипотетичната интервенция на Русия в президентските избори в Щатите провокира вълна от мнения. Според Москва продължава да няма доказателства за тази теза. Още за настояванията на демократите и реакциите след появяването на редактираната версия на отчета.

„ Някои изявления в отчета на Робърт Мълър са цялостни нелепости “, гласи следващото обръщение на Доналд Тръмп в Туитър за отчета на спецпрокурора. Малко след появяването на редактираната версия на документа, той написа „ Играта свърши - няма интервенция, няма възпрепятстване “. Посланието е очевидна отпратка към известния сериал „ Игра на тронове “ и е поместено на подобаващ декор.

За демократите обаче играта евентуално в този момент стартира и те обявиха, че ще продължат натиска върху президента в частта " възпрепятстване на правораздаването ".
Адам Шиф, ръководител на комисията по разузнаване на Камарата на представителите: Със сигурност играта не е свършила и ние имамe да разберем още много от това, което е редактирано в отчета. И още веднъж - в него става дума за това кое е престъпно и кое не. Други дейности, които биха компрометирали президента или хората към него, може да са или да не са включени в отчета.
448 страници са резултатът от 22 месечна работа и събиране на показания на повече от 500 души.

 Докладът „ Мълър “: Предизборната акция на Тръмп не е имала връзки с Русия Докладът „ Мълър “: Предизборната акция на Тръмп не е имала връзки с Русия
Предизборната акция на Доналд Тръмп не е имала връзка с Русия, това сочат първите разкрития от отчета на специфичния прокурор Робърт Мълър. Макар и...

Докладът, или редактираната му версия, постановява, че няма сговор сред екипа на Тръмп и Русия, само че във връзка с възпрепятстването на правораздаването заключенията не са безапелационни. Русия изрази отчаяние от качеството на документа на Мълър и компания.
Дмитрий Песков, представител на Кремъл: Като цяло, отчетът, както и преди, не включва аргументирани доказателства за това, че Русия се е намесвала в изборния развой в Съединените щати.
Докладът към този момент е отпечатан като книга и ползата към него е голям. Особено откакто станаха ясни много любопитни детайлности: " С мен е свършено ", споделил Тръмп и се свлякъл във фотьойла си в Овалния кабинет, откакто схванал, че точно Мълър ще води специфичното следствие.
 Докладът на Мълър се трансформира в бестселър Докладът на Мълър се трансформира в бестселър
Няма доказателства за сговор сред предизборния екип на американския президент Доналд Тръмп и Русия. Това се показва в окончателния отчет на специалн...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР