В САЩ беше арестувана 78-годишна жителка на щата Мисури, която за

...
В САЩ беше арестувана 78-годишна жителка на щата Мисури, която за
Коментари Харесай

Арестуваха 78-годишна американка, опитала за трети път да обере банка

В Съединени американски щати беше задържана 78-годишна жителка на щата Мисури, която за трети път от 46 години бе хваната при опит да ограби банка,  оповестява WDAF-TV.

Бони Гуч влязла в клон на Goppert Financial в Канзас Сити и подала записка на касиерката с искане за пари. Тя е била с здравна маска, слънчеви очила и ръкавици. Когато излязла от банката, след няколкостотин метра полицията я настигнала. Обирджийката се предала без опозиция.

Впоследствие се изяснило, че в неочаквания  трик на стара американка няма нищо ново . През 2020 година тя към този момент се пробвала да извърши банков грабеж в град Лийс Съмит, употребявайки същата тактичност. Тогава  синът й се обадил в полицията . Мъжът сподели, че майка му „ не е на себе си “ и след известно време напуснала къщата ядосана . Преди това тя бе оповестила, че ще обере банка.

Жената бе  арестувана на мястото на престъплението и бе наказана условно.

През 1977 година Гуч бе задържана за  същото закононарушение в Калифорния.

Според Fox News в този момент тя е упрекната в „ плячкосване или опит за плячкосване на банка “ за $25 000. Тя е в пандиза, а следствието обяснява събитията към случая.

По-рано беше обявено, че  във Англия възрастни нарушители, търсени за грабеж на магазин за бижута, се оказаха млади братя. Мъжете използваха грим, с цел да скрият същинската си възраст.

Източник: news24sofia.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР