В САЩ актрисата и модел Дейзи Коулман, се самоуби на

...
В САЩ актрисата и модел Дейзи Коулман, се самоуби на
Коментари Харесай

Актрисата и модел Дейзи Коулман се самоуби

В Съединени американски щати актрисата и модел Дейзи Коулман, се самоуби на 23 годишна възраст. Момичето е преживявало обезчестяване на 14-годишна възраст.

Майката на момичето заяви във Facebook за нещастието и има вяра, че щерка й по този начин и в никакъв случай не е съумяла да оправи с следствията от ужасната психическа контузия, която е получила на 14-годишна възраст. Майката сподели, че щерка й е спряла да поддържа връзка с всички.

" Дейзи по този начин и не съумя да се възвърне от контузията, която претърпя на 14-годишна възраст. Тя беше моята най-хубава другарка и прелестна щерка. Мисля, че искаше да ми потвърди, че мога да пребивавам без нея. Но не мога. Бих желала да поема цялата й болежка ", се споделя в обявата.

Когато била ученичка, тя и приятелката й бяха изнасилени, до момента в който били на посетители у другари. Изнасилвачът е внук на някогашния американски сенатор Матю Барнет и всичко, което се случило, било снимано. След това Барнет откарал Коулман до къщата й и я оставил на верандата. Според майката на Дейзи температурата е била съвсем нулева през нощта, а до сутринта, когато намерила щерка си на верандата, косата на момичето била мокра и замръзнала. Впоследствие, почнал тормоз за момичето в обществените мрежи и почнали анонимни закани към фамилията й. Майката на Дейзи била уволнена от работата, а къщата им изгоряла при странни условия. В същото време младежите, които ги малтретирали, избягнаха наказване и обвиняванията против тях бяха свалени.

Починалата Дейзи Коулман приписва всичко това на намесата на бащата на изнасилвача. През 2016 година документалният филм за случая “Одри и Дейзи ”(Audrie & Daisy) бе пуснат в Netflix. След това Коулман игра себе си в телевизионния сериал „ Демокрация в този момент! " и в " Texas Death Trippin Ax-Tended Cut ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР