В САЩ 13-годишно момиче, което беше отвлечено и сексуално малтретирано

...
В САЩ 13-годишно момиче, което беше отвлечено и сексуално малтретирано
Коментари Харесай

Спасиха 13-годишна от похитител, след като видяха бележката й ВИДЕО

В Съединени американски щати 13-годишно момиче, което беше отвлечено и полово измъчвано в Тексас, беше избавено в Калифорния, когато минувачи я видяха да държи записка с надпис „ Помогнете ми! “ в паркирана кола. 

61-годишният Стивън Робърт Саблан от Клебърн, Тексас, беше задържан в Лонг Бийч, Калифорния и упрекнат в похищение и превозване на малолетно лице за осъществяване на незаконна полова активност, оповестиха полицията и прокуратурата.

Момичето се разхождало по улица в Сан Антонио на 6 юли, когато Саблан се доближил до нея в сребрист Nissan Sentra, съгласно правосъдните документи, предоставени от прокуратурата на централния окръг на Калифорния. Твърди се, че мъжът е вдигнал револвер и е заплашил детето, пише USA Today.

„ Ако не влезеш в колата ми, ще те осакатя “, се споделя в наказателното дело.
 Пералня в Съединени американски щати, открито отвлечено момиче, отвлечено дете, кола, записка, полиция, минувачи, паркинг Саблан отиде в пералнята да им изпере облеклата. 
Тийнейджърката изпълнила заповедта, страхувайки се за живота си, се споделя в известието. В един миг похитителят я попитал на какъв брой години е, а тя дала отговор, че е на 13. Мъжът неведнъж е насилвал полово жертвата, макар че тя го молела да спре, се споделя в жалбата.

„ През идващите два дни Саблан твърди, че е преместил жертвата от Тексас в Калифорния и я е изнасилвал най-малко още два пъти “, се споделя в прессъобщение на прокуратурата на Съединени американски щати.

Сутринта на 9 юли Саблан отишъл в пералнята да изпере облеклата им. Момичето написало на лист „ Помогнете ми! “ и го държала в ръцете си, пробвайки се да притегли вниманието на минувачите.

Хората, които видели бележката, незабавно се обадили на 911, споделиха от полицейското ръководство в Лонг Бийч. Полицията пристигнала на мястото и " видя Саблан да стои до колата, а жертвата мърмореше думата " Помощ " вътре в колата. В колата имаше револвер BB, нож и табела. Похитителят имаше и чифт белезници в джоба си. "

Саблан може да получи пожизнен затвор, в случай че бъде приет за отговорен, съгласно прокуратурата на Съединени американски щати. По време на ареста си американецът към този момент е бил търсен за кражба с щурм във Форт Уърт, Тексас и е бил считан за " въоръжен и рисков ", а също така е имал няколко предходни присъди, се споделя в наказателното изказване.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР