В съотвествие с цялата държава, Община Карлово също не може

...
В съотвествие с цялата държава, Община Карлово също не може
Коментари Харесай

Карловци се вдигат на протест заради състоянието на асфалтова настилка

В съотвествие с цялата страна, Община Карлово също не може да откри решение на много проблеми в града. Един от тях е окаяното положение на асфалтовата настилка в Южна индустриалната зона.

Карловци приготвят огромен митинг против тежкото положение на асфалтовата настилка в южната индустриална зона. Това е път, водещ до доста компании, които се събраха преди 9 месеца и осведомиха, за следващ път, локалните управляващи за тежкото положение на пътната инфраструктура. През тези 9 месеца Общината се държи като бременна госпожица, която не знае тъкмо кой е виновен за това. Прехвърляне на бащинството по разнообразни институции и всеки чака попечителството да го вземе някой различен. Никой не знае кой е бащата?, се споделя в позиция на инициативния комитет.

Преди дни Община Карлово изпрати прессъобщение до медиите, че Министерски съвет е одобрил финансиране за повсеместен ремонт, само че единствено на общинския сектор от пътя в размер на към 2 млн.лева. Най-лошият сектор, който е посипан с големи дупки и е с дължина към 350 метра, се стопанисва от Агенция пътна инфраструктура.

От инициативния комитет, подхванали организирането на митинга, се чудят кой е виновен за неприятното положение на пътя. " Дали е Министерство на финансите, дали е Министерството на нововъведенията и растежа, Областно пътно ръководство Пловдив или кметът ще си признае и ще заплаща издръжката той. През това време на бременност, редица коли се изпочупиха по дупките в региона, интернационалните компании се отхвърлиха от съдружничество, много животинки изгубиха борбата за живота си и това е, единствено, тъй като не се знае КОЙ е Бащата? "

Протестът е плануван за 04.07.2022 година, от 07:30 часа до 08:30 часа, изразяващ се в затварянето на основния път Карлово - Пловдив на разклона на ул. Индустриална. Общината и полицията са известени. От инициативния комитет упорстват за решение на казуса и се надяват този път той да не бъде неглижиран.

" Очакваме, в най-кратък период, Община Карлово да роди едно крепко и несъмнено решение, с което да зарадва притежатели, наематели и работещи, които спомагат развиването на града, а получават единствено неглижиране на проблемите в региона. Молим, всички поданици и жители, които желаят да ни поддържат да участват на митинга, а на тези, на които ще създадем стеснение, да ни извинят. ", се показва още в известието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР