В съобщение до медиите от пресцентъра на кабинета уточняват, че

...
В съобщение до медиите от пресцентъра на кабинета уточняват, че
Коментари Харесай

Денков увери протестиращите, че до края на ноември ще има обсъждания за промени в плановете

В известие до медиите от пресцентъра на кабинета прецизират, че през днешния ден Денков е разговарял с политически водачи за териториалните проекти, само че без да се показва с кои тъкмо. Той е призовал партиите " да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите в акцията си за локални избори ". Премиерът се разгласи срещу популяризираната дезинформация, даването на неизпълними обещания и умишленото ескалиране на напрежението.

" Териториалните проекти за Стара Загора, Перник и Кюстендил бяха изпратени на Европейската комисия през вчерашния ден - в последния вероятен период. Това беше належащо, с цел да получи България няколко милиарда лв. от Европейски Съюз, с които ще се подсигуряват работни места за хората в трите района след затварянето на мощностите през 2038 година Финалните версии на проектите би трябвало да бъдат утвърдени от Европейска комисия и страните членки на Европейски Съюз до края на годината ", написа още в известието на държавното управление.

 

Партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите в акцията си за локални избори. За това приканва министър председателят акад. Николай Денков, който през днешния ден е разговарял на тази тематика и с политически лидери.

 

Той се обяви против популяризираната дезинформация, даването на неизпълними обещания и умишленото ескалиране на напрежението.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР