В санкционния списък влизат заместник-министрите на отбраната на Беларус Андрей

...
В санкционния списък влизат заместник-министрите на отбраната на Беларус Андрей
Коментари Харесай

Великобритания налага санкции на правителствени лица и заводи в Беларус

В санкционния лист влизат заместник-министрите на защитата на Беларус Андрей Жук, Андрей Бурдико и Сергей Симоненко, както и началникът на Генералния щаб на беларуските въоръжени сили Виктор Гулевич.

Властите на Англия постановиха наказания против четири физически лица и два завода в Беларус в отговор на присъединяване ѝ във военната интервенция на Русия в Украйна.

В санкционния лист влизат заместник-министрите на защитата на Беларус Андрей Жук, Андрей Бурдико и Сергей Симоненко, както и началникът на Генералния щаб на беларуските въоръжени сили Виктор Гулевич. Според претекстовете беларуските военни са " забъркани в дестабилизирането на обстановката в Украйна и заплашват нейната териториална целокупност, суверенитет и самостоятелност ".

Санкции бяха наложени и на 558-и авиоремонтен цех в Барановичи, който модернизира военни самолети на въоръжение в редица страни, както и на беларуския производител на интегрални схеми и полупроводници Integral, чиято продукция се купува от беларуските и съветските въоръжени сили. Съобщава се, че заводът в Барановичи е обслужвал съветското военно съоръжение, участващо в съветското навлизане в Украйна. /БГНЕС /
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР