В Санкт Петербург арестуваха мъж, който искал да се сдобри

...
В Санкт Петербург арестуваха мъж, който искал да се сдобри
Коментари Харесай

Мъж смаза 9 пъти с кола бившата си, защото не се... ВИДЕО

В Санкт Петербург арестуваха мъж, който желал да се сдобри с някогашната си жена, само че в последна сметка я притиснал с кола до стената на къщата и се оказва, че го повторил 9 пъти.

Сега дамата е в болничното заведение в тежко положение, има голям брой фрактури на краката и таза, както и разкъсвания. Лекарите не вършат прогнози. Странно е, че мъжът не е пратен незабавно в пандиза, а под домакински арест.

Семейната драма се развила тъкмо под прозорците на жителите на 3-етажната постройка. На сутринта жителите на къщата чули писъци. В двора видели ужасна картина. Чужда кола притиснала момичето до стената на къщата. Тя паднала, водачът траял да кара.

"Беше сутринта. Не си припомням кога. Той я притисна. Стоеше неподвижно секунда, тя падна и той я смаза с бронята. Счупи й краката и таза ", споделя съседката на жертвата Дана.

"Ето черни петна. Това са следи от кръв. Те останаха даже след сняг и дъжд ", изясни комшия на име Валери.

Съседите разпознаха, че потърпевшата е комшийката им от втория етаж, а водачът е някогашният й брачен партньор. Те, явно, не се разбирали дълго време. Но мъжът не можел да го одобри и оставял любовни послания, рисунки и надписи по стените и на входната врата.

В последна сметка дамата е откарана с кола за спешна помощ. Тя има голям брой фрактури и разкъсвания. Както проверяващите разбрали, мъжът е блъснал някогашната брачна половинка 9 пъти. След това, съгласно съседите, мъжът напуснал бързо мястото на престъплението. Но след това по някаква причина се върнал и тогава служителите на реда го задържали.

Майката на пострадалaта жена сподели, че двойката е разведена от декември тази година. Въпреки това брачният партньор на жертвата непрекъснато стоял покрай входната врата в колата или дежурил в жилището.

"Шест месеца бяха просто пъкъл за щерка ми. Тя не можеше да мисли за нищо или да живее обикновено. Той просто я тормозеше душевен и физически. Тя призна: "Мамо, не желая да пребивавам. Не мога ", сподели майката на жертвата Галина Соловьова.

Изненадващо, незабавно след ареста мъжът е изпратен под домакински арест. Роднините на потърпевшото момиче, меко казано, са възмутени.

Двойката е женена от 15 години. Те имат три деца, които в този момент са под надзора на баба им.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР