В самолета е имало 188 души - 178 възрастни пътници,

...
В самолета е имало 188 души - 178 възрастни пътници,
Коментари Харесай

Пътнически Боинг Със 188 Пътници Се Разби В Морето! Видео От Мястото!

В самолета е имало 188 души - 178 възрастни пасажери, едно дете, две бебета, двама водачи и петчленен кабинен екипаж, сподели представител на гражданската авиация. " Преди да изчезне от радарите, самолетът изиска да се върне назад ", добави той.

" Намерихме избавителни жилетки, мобилни телефони и парчета от самолета ", сподели представител на индонезийската организация за избавяне и търсене. Фюзелажът евентуално е на морското нека, на дълбочина към 35 метра, посочи той.

Няма информация за открити оживели пасажери.

Lion Air е най-голямата частна самолетна компания в Индонезия и извършва полети вътре в страната,както и до Виетнам, Малайзия и Саудитска Арабия. Тя е в листата на Европейски Съюз за фирмите, на които е неразрешено да летят в Европа.

От производителя на самолета Boeing оповестиха, че наблюдават известията и ще изпратят екип, с цел да откри повода за злополуката на лайнера. Той е бил напълно нов-произведен е през 2018 година и е изхвърчал за първия си автобус на 15 август.

Стана известно още,че незабавно след излитането екипажът е изискал да се върне на летището в Джакарта, само че не се оповестява заради каква причина.

Боингът е изхвърчал от Джакарта в 6.20 ч. локално време за Пангкал Пинанг, на остров Суматра, и връзката с него се е изгубила няколко минути по-късно.

Serpihan pesawat Lion Air JT 610 yang jatuh di perairan Karawang. Beberapa kapal tug boad membantu menangani evakuasi. Video diambil petugas tug boad yang ada di perairan Karawang. pic.twitter.com/4GhKcRYkpG
— Sutopo Purwo Nugroho (@Sutopo_PN) 29 октомври 2018 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР