В самия край на 2020 г. Xiaomi представи новия си

...
В самия край на 2020 г. Xiaomi представи новия си
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 11 Pro идва с четворна камера и до 120х зуум

В самия завършек на 2020 година Xiaomi показа новия си Mi 11 модел, който е и първият смарт телефон с най-новия чипсет на Qualcomm - Snapdragon 888.
 Xiaomi Mi 11, Snapdragon 888 и всичко за новия флагман
Xiaomi Mi 11 Pro - първият флагман на 2021 година със Snapdragon 888

Смартфон без забележки

Телефонът се обрисува да бъде много мощен и забавен, само че по този начин и не видяхме Pro вид, който сигурно би предложил спомагателни екстри и продуктивност.

Въпреки че компанията към момента не е оповестила публично Mi 11 Pro, в мрежата се появи негово продуктово изображение, което разкрива много значими елементи за характерностите му.
 Снимка 511482

Уви, в него виждаме единствено гърба на модела, който обаче е задоволителен, с цел да подбуди интереса и слуховете към флагмана.

Снимката разкрива, че Mi 11 Pro ще разполага с спомагателна четвърта камера, като един от датчиците ще е перископичен и ще спомага за до 120х зуум.

Такъв зуум оферираше и Mi 10 Ultra, само че качествата му не бяха толкоз впечатляващи, колкото бихме желали.

Присъствието му в Mi 11 Pro обаче ни навежда на мисълта, че този път качеството на доближените изображения ще е по-високо, само че за момента не е ясно по какъв начин компанията е съумяла да усъвършенства технологията.
 Apple iPhone 12, Xiaomi Mi 11 и какъв брой коства производството на всяко устройство
Огромната разлика в надценките на Xiaomi и Apple

Mi 11 и iPhone 12 имат идентична стойност

Xiaomi не споделя по кое време тъкмо ще забележим Mi 11 Pro в целия му искра, само че упованията са, че моделът ще бъде показан към средата на месец февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР