В Салехардския градски съд е постъпила жалба срещу Следствения комитет

...
В Салехардския градски съд е постъпила жалба срещу Следствения комитет
Коментари Харесай

Майката на Навални съди Следствения комитет на Русия заради отказа да пусне тялото на сина ѝ

В Салехардския градски съд е постъпила тъжба против Следствения комитет на Русия за противозаконни дейности от майката на Алексей Навални - Людмила Навална, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Постъпила е тъжба (...) срещу противозаконни дейности. Разглеждането е планувано за 4 март на закрито правосъдно съвещание ", обявиха от Салехардския градски съд, отговаряйки на въпрос за приемането на жалбата от Людмила Навална.

На 16 февруари Управлението на Федералната работа за осъществяване на наказванията за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви за гибелта на Алексей Навални в наказателна колония. По данни на организацията той се е почувствал зле след разходка и е изгубил схващане, след което умрял.

Руските управляващи необяснимо не разрешават на майката и юристите на Навални достъп до тялото на опозиционера.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР