В Салехардския градски съд е постъпила жалба срещу незаконни действия

...
В Салехардския градски съд е постъпила жалба срещу незаконни действия
Коментари Харесай

Майката на Навални е подала в съда жалба за незаконни действия

В Салехардския градски съд е постъпила тъжба против противозаконни дейности от майката на Алексей Навални - Людмила Навална, съобщи ТАСС и добави, че разглеждането й ще се организира при закрити врата.

" Постъпила е тъжба против противозаконни дейности, разглеждането на решението е планувано за 4 март, на закрито правосъдно съвещание ", обявиха от Салехардския градски съд.



Людмила Навална, майката на умрелия съветски опозиционен водач Алексей Навални, изиска преди ден Владимир Путин да съобщи тялото на сина ѝ , с цел да може да го погребе, съобщи Ройтерс.

Четиридесет и седем годишният Навални изпадна в безсъзнание и умря ненадейно в петък след утринната разходк а в наказателната колония " Полярен вълк " в Северния полярен кръг, където излежаваше тридесетгодишна присъда, оповестиха от затворническата работа.



Говорейки пред наказателната колония майката на Навални, цялата в черни облекла, съобщи, че даже не знае къде се намира тялото на сина ѝ, и изиска президентът Путин да издаде заповед за освобождението му.

" Вече пети ден не мога да го видя , не ми дават тялото му и даже не ми споделят къде е ", споделя Навална във видеообръщение, което бе излъчено в канала " Navalny LIVE " в " ЮТюб " (YouTube).



" Обръщам се към Вас, Владимир Путин. Решаването на този въпрос зависи единствено от Вас. Позволете ми най-сетне да видя сина си ", съобщи Навална. " Настоявам тялото на Алексей да ни бъде неотложно предадено, с цел да мога да го погреба уместно ", добави тя.

Майката на опозиционния водач изпрати и публично писмо до Путин със същото искане.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР