В Съединените щати вероятно е установен серийният убиец с най-много

...
В Съединените щати вероятно е установен серийният убиец с най-много
Коментари Харесай

Серийният убиец с най-много жертви в историята на САЩ е убил най-малко 50 души

В Съединените щати евентуално е открит серийният палач с най-вече жертви. Това е 79-годишният Самюъл Литъл, който признал, че е умъртвил 93 души. Федералното бюро за следствие (ФБР) до момента е удостоверило 50 от убийствата, съобщи Франс прес.
Повечето жертви на Литъл, който е убивал сред 1970 и 2005 година, са дами.
Той излежава присъда от пожизнен затвор от 2014 година, когато бил приет за отговорен и наказан за три убийства.
"Години наред Самюъл Литъл е считал, че няма да бъде хванат, тъй като мислел, че никой не го е грижа за жертвите му ", сподели Кристи Паладзоло, престъпен анализатор във ФБР. "И въпреки той към този момент да е в пандиза, ФБР счита, че е значимо да се въздаде правораздаване за всяка от жертвите и да бъде завършен всеки един от случаите ", добави тя.
Полицията приема за достоверни признанията на Литъл и сътвори уебсайт, на който може да се видят снимани показанията му за убийствата, чиито жертви към момента не са разпознати.
"Голяма част от тези смъртни случаи в началото са били разказани като гибел от свръхдози или инцидентна гибел без открита причина. Част от телата не са били открити ", прецизира ФБР.
Самюъл Литъл е някогашен боксьор, прочут и под името Самюъл Макдауъл. Той бил задържан за първи път през 2012 година в център за бездомници в Кентъки и екстрадиран в Калифорния поради присъединяване в спекулация с опиати. Там бил махленски посредством ДНК-проби в убийствата на три дами в Лос Анджелис сред 1987 и 1989 година И трите били пребити и удушени, показва АФ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР