В съдебната зала стана ясно, че близките на децата им

...
В съдебната зала стана ясно, че близките на децата им
Коментари Харесай

Тримата младежи, обвинени за убийство в село Гъмзово, остават в ареста

В правосъдната зала стана ясно, че околните на децата им дали инструкции да мълчат пред полицията, с цел да не бъдат разкрити

Тримата младежи, упрекнати за ликвидиране в село Гъмзово, остават в ареста за непрекъснато, реши дефинитивно апелативният съд, съобщи Българска телеграфна агенция.

Клаудио Славчев, Алекс Коцев и Николай Господинов бяха арестувани за нанесения побой, при който умря 59- годишният Борислав Борисов.

Според съда има задоволително доказателства, въз основата на които може да се допусна, че точно младежите са умъртвили Борисов. Магистратите са на мнение, че няма заплаха те да се укрият, само че може да извършат друго закононарушение.

Магистратите считат, че става дума за извънредно тежко действие. В правосъдната зала стана известно, че е изработен опит след побоя да бъдат скрити облеклата, с които са били в деня на случая. А околните им дали инструкции да мълчат пред полицията, с цел да не бъдат разкрити.

Непълнолетните момчета бяха арестувани за непрекъснато от видинския съд преди дни, а в този момент карцерът им бе доказан.

Младежите бяха задържани на 2 януари. Освен тримата, имаше арестувани още едно момче - на 10 години, само че то остава под полицейска протекция.

Според прокуратурата умрелият мъж е бил удрян с дървени предмети, ритан е, удрян е с юмруци, а действието е съзнателно. Младежите са родственици и известни на полицията с редица домови обири, оповестиха власите във Видин. Побоят над мъжа е станал след скандал за шише ракия.

Непълнолетните са признали за побоя и описаха пред проверяващите, че спорът е зародил, тъй като купували ракия от 59-годишния мъж, която не им харесала и решили да я върнат и да си вземат дадените за нея пари. Побоят е станал след приложимост на огромна количество алкохол от децата, като най-вероятно момчетата са почнали да пият още в новогодишната нощ, в идващите дни са чествали рожден ден на едно от тях и са траяли да използват алкохол.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР