В Събуди се тази събота зрителите ще видят актьорът и

...
В Събуди се тази събота зрителите ще видят актьорът и
Коментари Харесай

Стефан Данаилов и Мария Габриел този уикенд в „Събуди се“ по NOVA

В „ Събуди се ” тази събота феновете ще видят артистът и емблема на Българска социалистическа партия Стефан Данаилов.  В деня на пленума на “Столетницата ” той ще разяснява кървавото си писмо, което написа в отбрана на водача на партията Корнелия Нинова. Защо Ламбо прикани да се спре с войната в партията ? Очаквайте и директни включвания от пленума тази събота.
 
Министърът на околната среда и водите Нено Димо в ще бъде в студиото на “Събуди се ” часове преди да замине за Бургаско, районът, който пострада най-тежко от наводненията и даде човешки жертви.
 
Готов ли е в действителност композиторът Александър Кипров да се откаже от българско гражданство  и за какво желае да изпрати персоналната си карта в Брюксел? Очаквайте отговорите на тези въпроси в изявление на Мира Иванова.
 
Пред Ива Софиянска – Божкова тази събота застава Деси Цонева –дъщерята на именития ефирен водещ Димитър Цонев и внучка на артиста Коста Цонев и телевизионната легенда Анахит Тачева.
 
Актьорът Деян Донков се появява пред феновете на “Събуди се ” в нова роля и показва следващия провокативен театър на режисьора Диана Добрева -  “Калигула ”.
 
В неделя българският еврокомисар Мария Габриел гостува в студиото при Лора Крумова. Какво се случва в Европа и за имиджа на България пред света – не пропускайте диалога тази неделя.
 
Министърът на защитата Красимир Каракачанов също ще бъде посетител в предаването в неделя. За протестът на военните пилоти  и заплахата от коренен ислям в България – очаквайте отговорите му пред Лора Крумова.
 
Миролюба Бенатова показва: Възвишението на Божинов. Един български режисьор - за пътя от волейбола до киното.
 
Любо Киров преди огромния концерт – тази неделя в “.
 
Ромската перла Софи Маринова разкрива какво мисли за ареста на обичания си Гринго , има вяра ли в неговата непорочност и защо ще пее оттук насетне – отговорите единствено в неделя заран по.
 
В рубриката " Къси разкази " Мария Йотова споделя за Лайла, която беше Любо. История за третия пол.
 
Тази неделя в " Събуди се " приказва Васил Петров. В JAZZ, ЛЮБОВ И ОЩЕ НЕЩО българският Франк Синатра споделя за първи път в детайли за новия си театър " СИНАТРА: ВЕГАС ", отдаден на иконата на 60-те. В шоуто в НДК ще бъде заплетен коктейл от джаз, красиви дами, скъпи костюми и съвършените пури.
 
Пред Мон Дьо, Васил Петров приказва за неуспехите и триумфите, за дамата до себе си Маргарита и смирено за Господа, който открива още в студентските си години в края на 80-е. В него живеят доста контрасти. Какво е да си Васил Петров, феновете ще научат в  неделя след 10.
 
Не пропускайте " Събуди се " в събота и неделя с водещи Мирослава Иванова и Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР