В съботния ден ще можем да се насладим на нова

...
В съботния ден ще можем да се насладим на нова
Коментари Харесай

Нова доза евроквалификации, този път с български привкус

В съботния ден ще можем да се насладим на нова порция забавни европейски квалификации по пътя за Европейското състезание през 2020-та година. Седем конфликта от групите A, B и H ще ни приближат с още една крачка към това да се разберем кои тимове ще намерят място на форума следващата година.

Интересът на българските зрите сигурно ще бъде ориентиран към дълго чакания конфликт на стадион "Уембли " против Англия. Момчетата на Красимир Балъков имат едвам 2 точки след 4 мача и прибавянето на нови в тазвечершния мач ще бъде извънредно комплицирана задача. Англичаните, от своя страна, ще се стремят към 3-та поредна победа след тези против Чехия и Черна гора, в които момчетата на Гарет Саутгейт вкараха цели 9 гола.

Вечерната стратегия ни предлага още един дуел, изпълнен с доста заряд. Сърбия посреща Португалия в Белград в търсене на скъпи три точки по пътя към Евро 2020. "Плавите " бяха разрушени с 5:0 при гостуването на директния съперник за едното от първите две места в групата Украйна. Сега те ще би трябвало да се реваншират пред домашна аудитория. Португали пък към този момент си обезпечи класирането за конкуренцията следващата година, откакто победи във финалния шампионат на Лигата на Нациите през миналото лято.

Ето и всички дуел от тазвечершната стратегия, както и началните им часове:

Група A:

Косово - Чехия, 16:00 часа

Англия - България, 19:00 часа

Група B:

Литва - Украйна, 19:00 часа

Сърбия - Португалия, 21:45 часа

Група H:

Исландия - Молдова, 19:00 часа

Франция - Албания, 21:45 часа

Турция - Андора, 21:45 часа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР