В съботния ден на наближаващия уикенд ще се проведе едно

...
В съботния ден на наближаващия уикенд ще се проведе едно
Коментари Харесай

Шампионите в IT джаги лигата стават ясни в събота

В съботния ден на наближаващия уикенд ще се организира едно от дълго чаканите джаги събития у нас. 16 представителни тима на едни от най-елитните IT компании у нас ще премерят сили в Третият народен IT конфликт.

Победителите от Първа и Втора дивизия ще завоюват екипен урок по голф, обезпечен от хотел "Пирин Голф и СПА ", Банско.

Отборите, които се класират на първите три места след елиминациите в Първа дивизия ще бъдат наградени с купи и медали. Състезателите от Втора дивизия, които се качат на призовите стълбички, също ще бъдат отличени с медали.

Всеки участващ тим има късмет да завоюва ваучер за 5-звездна отмора - 2 нощувки със закуски в Lighthouse Golf And Spa Hotel! Печелившият тим ще бъде изтеглен посредством лотария по време на награждаването.

Третият народен IT конфликт ще се организира на 25 ноември в Споретен бар „ Академията, бул. Тодор Александров 64 /сградата на Кино Арена Запад –ниво -2/ и ще се излъчва онлайн (livestreaming) с партньорството на Sportal.bg

Oрганизатор на националната IT джаги лига е Спортен клуб по джаги „ Джагоарс”. Партньори на събитието са Фусбол Тейбълс, Роберто Спорт, Спортен бар "Академията”, хотел "Пирин Голф и СПА ", Банско.

Очакват ни доста страсти, награди и изненади. Входът за фенове е свободен! Успех на всички участници!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР