В съботния ден Лудогорец излиза срещу Левски в мач от

...
В съботния ден Лудогорец излиза срещу Левски в мач от
Коментари Харесай

Домусчиев: Младите имат място в отбора, всичко зависи от качествата им

В съботния ден Лудогорец излиза против Левски в мач от 34-ия кръг на Първа лига. "Орлите " могат да станат първенци при триумф над "сините " и загуба на ЦСКА в Стара Загора против Берое. В Разград гледат на този мач към следващата крачка към купата. През сегашния сезон битката за купата е повече от завързана по отношение на последните години, а аргументите за това уточни притежателят на клуба Кирил Домусчиев, който приказва пред медиите след финала при ветераните, където Лудогорец се изправи против Витоша Бистрица.

"Не мога да кажа, че съм удовлетворен от играта и развиването, вижда се, че има сериозен спад, не мога за себе си просто да го обясня, тъй като видно е, че имаме и мощни мачове, и слаби мачове, тимът е малко позастарял, статистиката си е статистика, един от най-старите в топ 10 сме в Европа по междинна възраст на тима ", разяснява притежателят.

Ако насочим фокуса си към лятото, доста евентуално е да има промени в Лудогорец и в отбора да бъдат привлечени нови футболисти, които да покачат конкуренцията.

"Има потребност, имаме футболисти на по 34-35 години, с тяхна помощ би трябвало да застъпват по-млади, тъй че няколко по-млади момчета, не споделям българи или чужденци, всичко зависи от качествата им, ще влязат в тима, този Чибота, който взехме е на 21 години, това е бъдещето, да вкараме по-млади играчи ", добави той.

"Стойчо Стоев пое риска да вземе тима, когато тимът беше в мини рецесия, той ще остане, нито е работил по селекцията, нито е правил подготовка, лятото ще работи и по селекцията и по окомплектоването на отбора, както и подготовката ", добави шефът на Лудогорец във връзка оставането на наставника Стойчо Стоев отпред на отбора.

"По-скоро ние сме доста напред и колкото и обратно да вървъм другите не могат да ни стигнат. В последна сметка шампионата ни е забавно и е по гледаемо от другите европейски шампионати ".

След равенството с ЦСКА в София, Лудогорец може да стане първенец още след този кръг и да се окичи със златните медали за 8-ми следващ път.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР