В съботния ден (20 ноември) и най-вече Оле Гунар Солскяер,

...
В съботния ден (20 ноември) и най-вече Оле Гунар Солскяер,
Коментари Харесай

Раниери защити Солскяер преди мача и каза: Дайте ми Кристиано!

В съботния ден (20 ноември) и най-много Оле Гунар Солскяер, ще бъдат изправени пред сериозен тест - посещение на Уотфорд, който е предвождан от опитния Клаудио Раниери и е жаден за точки. " Червените дяволи " са на шесто място със 17 т., до момента в който съперникът им е на 17-а позиция с 10 пункта.
Италианският управител съобщи на конференцията преди срещата, че няма нищо срещу обстоятелството, че Уотфорд е напрегнат и се нуждае от положителни резултати, като в това време изрече своята поддръжка към норвежкия си сътрудник ( ):
" Дайте ми Кристиано! Това е наслаждение. Харесвам сходен тип напрежение. Мисля, че тъкмо по тази причина одобрих работата. Под напрежение сме, тъй като имаме потребност да печелим точки, а с цел да спечелим точки, би трябвало да се борим за всяка обстановка в мача ", сподели 70-годишният треньор.
" Този вид дуели сред огромен тим и новобранец постоянно са забавни. Искам футболистите ми да показват темперамент и да покажат максимума от качествата си. Трябва да стартираме добре през цялото време и да не изчакваме ".
" Мисля, че Солскяер се оправя добре. Разбира се, Юнайтед желае да побеждава всякога и да се върне в ерата на Алекс Фъргюсън. Това е обикновено и това напрежение е положително за него и за всички, които работят в клуба ", добави още треньорът на Уотфорд.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР