В съботната вечер на 1 юни финалът на УЕФА Шампионска

...
В съботната вечер на 1 юни финалът на УЕФА Шампионска
Коментари Харесай

Английският финал на ШЛ - пряко по bTV Action и bTV Radio, както и онлайн на VOYO.BG

В съботната вечер на 1 юни финалът на УЕФА Шампионска лига ще бъде излъчен директно от стадион „ Уанда Метрополитано “ в Мадрид по bTV Action и bTV Radio, както и онлайн на VOYO.BG. Историческият конфликт сред Тотнъм и Ливърпул и техните популярни мениджъри, спечелили милиони сърца по света, ще стартира в 22,00 ч. с коментара на Борис Касабов.

Мърсисайдци ще играят на край в УЕФА Шампионска лига за втора поредна година, откакто преди 12 месеца изгубиха с 1:3 от Реал Мадрид в решаващия мач. “Шпорите” пък към този момент потвърдиха, че са способни на чудеса след героичния поврат с 3:2 против Аякс, който ги изведе до финалната борба. Дебютантът на финала в шампионата или опитният войник в Европа ще бъде провъзгласен за новия владетел на Стария континент – почитателите ще научат от каналите на bTV Media Group.

Специално за решаващия конфликт, от 21,00 ч. огромни имена от българския футбол ще бъдат посетители на Валери Генов в новото високотехнологично студио на bTV, което ще направи своя дебют същата вечер. Модерен дизайн, новаторски видеостени с 4K резолюция, четири камери и кран, които улавят всеки подробност, са единствено част от преимуществата на новото многофункционално пространство. Благодарение на последно потомство добавена действителност футболисти от двата тима също ще могат да „ участват “ в студиото, с цел да подарят на феновете още по-пълноценно и незабравимо спортно преживяване.

В сърцето на „ покорения “ от десетки хиляди англичани Мадрид, топрепортерът от спортната редакция на bTV Иван Боянов ще бъде в компанията на обичания Мартин Петров. Журналистът ще срещне феновете с някои от най-страстните почитатели, както и с посланиците на УЕФА Шампионска лига - именити футболисти, някогашни носители на трофея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР