В събота времето ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на

...
В събота времето ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на
Коментари Харесай

Чака ни топъл есенен уикенд

В събота времето ще бъде най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над планинските региони от Южна България. Ще духа слаб, в източната половина от страната до сдържан вятър от север-североизток. Минималните температури ще са най-вече сред 10° и 15°, а оптималните ще са сред 24° и 29°. В София минималната температура ще е към 11°, оптималната – към 24°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността над южните региони. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините облачността ще е раздрана, над масивите от Южна България най-вече забележителна, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра – към 10°.

В неделя също ще доминира слънчево време. В западната половина от страната вятърът ще се ориентира от северозапад, а в източната – ще се задържи от север-североизток, най-вече сдържан. Съществена смяна на температурите не се чака. През нощта против понеделник и в понеделник от запад на изток ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. До вечерта вятърът ще отслабне. Дневните температури едва ще се намалят.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР