В събота вечерта Кис закриха последното представление от прощалното си

...
В събота вечерта Кис закриха последното представление от прощалното си
Коментари Харесай

„Кис“ се сбогуват с турнетата на живо и преминават към дигитално безсмъртие

В събота вечерта „ Кис " закриха последното зрелище от прощалното си турне The End of the Road в фамозната зала " Медисън скуеър гардън " в Ню Йорк, оповестява АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Но както преданите почитатели сигурно знаят - те в никакъв случай не са имали желание да се откажат. Не напълно!

По време на биса сегашният състав на групата - създателите Пол Стенли и Джийн Симънс, както и китаристът Томи Тайър и барабанистът Ерик Сингър - напуснаха сцената, с цел да разкрият цифровите си аватари. След трансформацията виртуалните „ Кис " започнаха осъществяването на рок химна God Gave Rock and Roll to You.

Авангардната технология е употребена, с цел да открие нова глава от историята на рок групата: след 50 години „ Кис " навлизат в един тип цифрово величие.

Аватарите са основани от компанията за специфични резултати на Джордж Лукас Industrial Light & Magic, в партньорство с Pophouse Entertainment Group - съоснована от Бьорн Улвеус от АББА. Двете компании неотдавна се сплотиха за шоуто ABBA Voyage в Лондон, в което почитателите можеха да участват на цялостен концерт на шведската група - в осъществяване на техните цифрови аватари.

Пер Съндин, основен изпълнителен шеф на Pophouse Entertainment, сподели, че тази нова технология разрешава на „ Кис " да продължат наследството си „ за безконечни времена ". Той показа, че групата не е била на сцената по време на виртуалното осъществяване, тъй като „ това е основният детайл " на търсещата бъдещето технология. „ Кис " биха могли да имат концерт в три града в една и съща вечер на три разнообразни континента. „ Това можете да постигнете елементарно с тази технология ", сподели Съндин.

За да основат своите цифрови аватари, които са показани като самобитна супергеройска версия на групата, „ Кис " обличат специфични сензорни костюми за хващане на придвижванията.

„ Това, което постигнахме, е необикновено, само че не е задоволително. Групата заслужава да продължи да живее, тъй като тя е по-голяма от нас ", сподели фронтменът Пол Стенли в изявление на кръгла маса. „ За нас е вълнуващо да създадем идната стъпка и да забележим по какъв начин „ Кис " се обезсмъртява ", добави той.

„ Можем да бъдем вечно млади и вечно емблематични, като техниката ни води тук-там, за които не сме мечтали преди ", добави басистът на Джийн Симънс. „ Технологията ще накара Пол да скача по-високо, в сравнение с в миналото е правил преди ", пошегува с той.

А за тези, които не съумяха да участват на шоуто в " Медисън скуеър гардън " - останете на линия, тъй като концертът на аватара на „ Кис " може би е на път.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР