В събота вечерта Елтън Джон изнесе последния концерт от последното

...
В събота вечерта Елтън Джон изнесе последния концерт от последното
Коментари Харесай

Елтън Джон се сбогува с публиката след 50г.

В събота вечерта Елтън Джон изнесе последния концерт от последното турне в кариерата си.

Емблематичният музикант, притежател на голям брой награди, се качи на сцената в Стокхолм, Швеция, за финален път като концертиращ актьор, съгласно уеб страницата му.

В заглавието на видеоклип, оповестен в формалния му Instagram в събота, английската музикална легенда написа: " Какво странствуване беше това турне и в този момент се намираме в края му. Тази вечер е последната. "

Видеото включва клип от изявлението с Андерсън Купър от CNN през 2018 година, в което музикантът разгласи, че се отдръпва от турнетата. " Това е последният път, в който ще пътувам по света ", споделя Джон в клипа.

Турнето на петкратния притежател на " Грами " " Farewell Yellow Brick Road " започва през 2018 година и в началото трябваше да завърши през 2021 година, само че беше отсрочено поради пандемията Covid-19. Турнето е оповестено за последното му след повече от пет десетилетия на път.

Турнето включва повече от 300 концерта и е посетено от над 6 милиона почитатели по целия свят, съгласно видеото на Джон в Instagram. 76-годишният музикант беше хедлайнер на фестивала Гластънбъри като последна спирка в Обединеното кралство по време на прощалното си турне.

 width=

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР