В събота вечер новото риалити предаване Ергенът“ направи своята премиера

...
В събота вечер новото риалити предаване Ергенът“ направи своята премиера
Коментари Харесай

Защо Ергенът Виктор ще си остане ерген

В събота вечер новото риалити предаване " Ергенът “ направи своята премиера по Нова тв. Шоуто се трансформира в най-коментираното и осмивано предаване за последните няколко години, откогато няма " Биг Брадър ". Изтупан с марков костюм и 24-каратова усмивка " Ергенът " Виктор Стоянов трябваше да посрещне 22 дами, като момите се оказа всичко друго, само че не и дами. Самочувствието на Виктор, че от дребен знае, че е хубав и суетността му са най-малкият проблем. Жените в шоуто се оказаха покъртителни и възмутиха феновете с вулгарно, безсрамно, пошло и пиянско държание, видя Lupa.bg.

Почти няма естествени претендентките за сърцето на мачото. Една част от дамите наподобяват като майки на Стоянов, едни състарени от неприятни корекции, други от вреден метод на живот, а трети просто си наподобяват по този начин. Заради изкуствения външен тип на огромна част от кандидатките за популярност и обич, в обществените мрежи се родиха куп смешки на техен тил. На множеството от дамите им личеше, че не са влезнали с концепцията да търсят обич, а по-скоро популярност и да си вдигнат цената. " Дамите " изглеждаха като кокошки, които ще се избият за петела и прилагаха всевъзможни похвати, с цел да го отвлекат за малко. Слава Богу, до пердах сред дамите не се стигна, само че картинката беше повече от жалка.

Голяма част от феновете се запитаха дали това е представителна извадка на родните мадами, надявайки се, че от предаването съзнателно са избрали по-странни, вулгарни и нахални дами. В шоуто видяхме по какъв начин дузина дами се бият за мъж, а едно време са се водели войни за дами..., през днешния ден очевидно е противоположното.

" Дано да е сюжети! В противоположен случай - ситуацията е ужасно!!!; " Змии и кокошки " ; С тези кандидатки, Ергенът по добре да си остане ерген! " ; " Драги дами, гледайте и се учете какви да НЕ бъдете " ; " Най-лошото е, че дават образец на множеството млади девойки " ; " Обиден кастинг за феновете. Шоу на ниско равнище. Надявам се това да е неверна извадка на младата българска жена. Иначе би било доста тъжно " - гласят гневните мнения на феновете в обществените мрежи.



Участничките бяха облечени в бални рокли, само че държанието на някои беше всичко друго, само че не и елегантно. На едно място бяха събрани стотици мл хиалурон и ботокс, не липсваха и няколко кг силикон, за лукс. Самият ерген беше очевидно в потрес от хищническото държание на състезателките и мнозина се учудиха на търпението му, че не избяга от кокошарника, който наподобяваше харем.

Преди да влезе в предаването, Виктор е имал дългогодишна връзка с фитнес инструкторката Христиана Парова и не крие, че това е видът жена за него. Сред момите не видяхем нито една, която да прилича най-малко малко в стегнатото тяло на Парова, премереното й поверение и съблазън. Точно поради това " Ергенът " си е останал ерген и след фотосите на предаването, научи Lupa.bg.

Още по време на първия епизод се родиха доста бисери на тематика предаването. Ето и част от тях:

- След като видя участничките, ергенът се върна при майка си.

- Гледах " Ергенът " и си мислех, че не е по никакъв начин неприятно да си самичък.

- Директно ви икономисвам един сезон гледане - най-после Ергенът ще си е отново ерген. Дай Боже.

- Ергенът ще си тръгне с Наум Шопов.

- Гледайте " Ергенът “ и ще разберете за какво има толкоз ергени

- Мисля, че новото риалити " Ергенът " след първи епизод ще е " Ергенът Беглец "

- След като изгледах първи епизод на " Ергенът " разбрах за какво са хиляди мъжете у нас, които избират да са с други мъже.

- От екипа на “Ергенът " оповестяват, че след излъчването на първият епизод, предаването ще се споделя “Завалията ".

Освен такива шеговити мнения в интернет се изсипаха и доста възмущения:

" Голям цирк, не спирам да се дръзвам, само че в действителност гледката е трагична ", " Гледах първите 15 минути и смених с " Един за различен " по Нова, където вземат участие естествени български фамилии с естествени български мъже и дами, а не мъже с по-прецизно завършени вежди от моите и дами, правени като по шаблон ", " Ако това са дамите на България аз съм в шок ", " Разочаровах се от продукцията ", гласят единствено част от мненията на феновете.





Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР