В събота в Дунавската равнина и източните райони временно ще

...
В събота в Дунавската равнина и източните райони временно ще
Коментари Харесай

Времето утре - 28 ноември

В събота в Дунавската низина и източните региони краткотрайно ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. В планинските региони ще бъде слънчево и относително топло. В равнинната част от страната след среднощ и сутринта ще е мъгливо, само че с вятъра видимостта бързо ще се усъвършенства. Минималните температури в множеството места ще са към нулата, дневните ще се покачат, в обособени региони до 14°-15°. В неделя облачността бързо ще се усили, на обособени места в южните и източните региони ще превали слаб дъжд.
Сутрешните температури ще се покачат, вечерта от северозапад ще стартира захлаждане. В началото на идната седмица от северозапад, в източните региони - от север-североизток ще нахлува леден въздух. Ще доминира облачно време, ще завали дъжд, който със захлаждането във високите полета на Западна България и в Предбалкана ще премине в сняг. Има нараснала възможност там да се образува тънка снежна завивка, в планините и по планинските проходи, основно в Стара планина, по-съществена.
 Седмична прогноза за времето за 22-29 ноември Седмична прогноза за времето за 22-29 ноември
В понеделник и вторник над цялата страна ще има променлива облачност. Валежи от дъжд и от сняг не се чакат. Минималните температури щ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР