В събота ЦСКА загуби дербито срещу Черно море - 0:1

...
В събота ЦСКА загуби дербито срещу Черно море - 0:1
Коментари Харесай

Три дни истерия и спекулации за ЦСКА...

В събота ЦСКА загуби дербито против Черно море - 0:1 във Варна. За да последват 3 дни, изпълнени с нервности и спекулации, свързани с клуба. Не беше по този начин, когато Лудогорец загуби от варненци. Не е по този начин и при загуба на Левски. Падне ли ЦСКА, става народен проблем.

Кой ли не уволни треньора на " армейците " от неделя до през вчерашния ден. Само Жозе Моуриньо не беше спряган за ментор на ЦСКА. Хубаво е да има рецензия, само че по никакъв начин не е обикновено да се минава границата от страна на публицисти и Ел Маестро да бъде обиждан, да му поставят прякори и да се подиграват. Това е демонстрация на доста неприятен усет.

ТОПСПОРТ остана настрана по тематиката за по този начин наречената " сигурна промяна " на треньора на ЦСКА, тъй като информацията ни не беше такава. И познахме. Други обърнаха палачинката. След като схванаха, че той ще води мача с Арда, минаха на... " това е финален късмет за него ".

Е, когато си в ЦСКА, най-вероятно ще бъдеш заменен, в случай че загубиш два мача подред и един от тях би означавал навън от шампионата за Купата на България. Може преди всеки мач да се написа, че му е финален късмет. Така рано или късно ще познаят.

Откровена неистина е и, че през зимната пауза управлението на клуба е отхвърлило лист с мечтани от Нестор играчи. Треньорът е изцяло удовлетворен от селекцията, която беше направена.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР