В събота сутринта в Южна България ще е почти тихо

...
В събота сутринта в Южна България ще е почти тихо
Коментари Харесай

Времето: На запад - облаци, на изток - слънце

В събота сутринта в Южна България ще е съвсем безшумно и тук-там в низините и равнините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. През деня над западната половина от страната облачността ще се усили, ще е постоянно забележителна, само че единствено на изолирани места ще превали едва. На изток ще доминира слънчево време с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, след обяд ще се ориентира от север, в Източна България - от североизток. Минималните температури ще са сред 9 и 14 градуса, а максималните ще са най-вече сред 16 и 21 градуса.

Над планините облачността ще се усилва и в масивите от западната половина от страната ще е по-често забележителна, само че единствено на изолирани места ще превали едва. Ще духа сдържан южен вятър, който след обяд ще се усили и ще се ориентира от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16 градуса, а на 2000 метра - към 10 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб западен вятър, който след обяд ще се ориентира от север - североизток и ще се усили Максималните температури на въздуха ще са 16-20 градуса. Температурата на морската вода ще е 14-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 07:07 часа и залязва в 17:13 часа. Продължителността на деня е 10 часа и 6 минути.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР