В събота сутринта на повече места в низините и котловините

...
В събота сутринта на повече места в низините и котловините
Коментари Харесай

Времето: Слънцето ще разсее сутрешните мъгли

В събота сутринта на повече места в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност, които ще бъдат и по-трайни, само че до обяд на всички места ще се разсеят и след обяд над цялата страна ще бъде слънчево. Ще се появи раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан южен вятър, с който ще продължи преноса на топъл въздух. Минималните температури в множеството места ще бъдат сред 8 и 13 градуса, в София към 8 градуса, а оптималните ще са сред 25 и 30 градуса, в София към 25 градуса. 

Над планините ще бъде слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан югозападен, по най-високите елементи на Рила и Пирин краткотрайно мощен вятър от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра – към 14 градуса. 

Над Черноморието ще бъде слънчево. В утринните часове на обособени места ще има понижена видимост. Ще духа до сдържан южен, след обяд югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще са сред 24 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 22-23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 

На 3 октомври слънцето ще изгрее в 07:27 часа и ще залезе в 19:03 часа. Продължителността на деня е 11:35 часа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР