В събота срещу неделя столичната полиция вероятно ще бъде накрак,

...
В събота срещу неделя столичната полиция вероятно ще бъде накрак,
Коментари Харесай

Моника на Брендо стана кума на Жоро Тениса

В събота против неделя столичната полиция евентуално ще бъде накрак, поради тежка женитба, на която се чака да се стече част от каймака на ъндърграунда и знакови фигури от милионерския хайлайф. Младоженците ще се сродят косвено със самия Евелин Банев-Брендо, защото някогашната му жена Моника Добринова ще бъде тяхната кума, заяви Пик.

Младоженецът е Георги Божилов, по прякор Жоро Тениса - остарял познайник на полицията, който бе разследван за връзка с бандата на Мила Георгиева-Универсалната. А булката не е известно име, споделя се Боряна - щерка на притежатели на цех за произвеждане на мебели.

През целия уикенд достъпът до простосмъртни до петзвездния хотел " Хилтън " ще бъде мощно стеснен. Очаква се масирано наличие на частни гардове, чието обвързване ще бъде да подсигуряват спокойствието на босовете си.

Покана за сватбата е получил и самият Брендо, само че надали посоченият за кокаинов крал ще почете тържеството. Не е ясно дали Евелин Банев е на територията на страната или е в чужбина, откакто преди два месеца стана ясно, че при последната му присъда от Софийски апелативен съд от месец март няма възбрана да напуща България.

Източници на ПИК позволяват, че младоженците са поканили за кумуве и Моника, и Брендо, само че по обясними аргументи фамилията е излъчило единствено един представител за очевидец на гражданския брак. Моника и Банев се разведоха преди 9 години, само че фиктивно, и след развода не престават да живеят дружно.

Всичко знаещи всемирски хроникьори напомнят, че младоженецът е взел не един и два дамски скалпа. В любовното му тефтерче е моделът Олга Модева, втора подгласничка на състезанието " Мис България 2011 ". /Марица.бг
тагове моника брендо кума жоро тениса
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР