В събота срещу неделя ние връщаме часовниците с час назад,

...
В събота срещу неделя ние връщаме часовниците с час назад,
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой пак сезира КС заради нарушения интерес на „братушките“…

В събота против неделя ние връщаме часовниците с час обратно, а един приятел се пробва – към този момент не знам какъв брой време – да го върне с 50 години обратно. 

Не знам по какъв начин да ви го оповестя, ама… напряко няма да познаете кой отново сезира Конституционния съд, тъй като сме си защитили нашия си интерес, но са нарушени ползите на една непозната страна, оповестила ни за „ неприятели “. 

А „ неприятели “ на техния език пък значи „ законна плячка “. 

Да, същият, дето сезира Конституционен съд, когато нашата страна НАЙ-ПОСЛЕ си върна Росенец. Как познахте? Помните ли – изтръгнаха Росенец от лапите на „ братушките “ след години. И нашият приятел сезира…

Има такива хора, какво да правиш… карат постепенно в най-лява лента, паркират на място за инвалиди, ти му кажеш, че ще сложите нова врата на входа долу, дето най-сетне ще се затваря, той ти скочи, кавги да прави, че и остарялата, дето не се е заключвала от седемдесе-и-втора и дето буди целия вход със скърцане, като я притвори вятърът, си е отлична и си му харесва и няма да даде 10 лв. за новата. 

Такива може би не би трябвало да ги вършим управителни фрагменти ли що ли…? 

Значи да не забравяме, че имаме един дребен такъв… ню-ню проблем с Шенген. С влизането там, в случай че би трябвало да сме по-конкретни. Нищо съществено, нали, да не си помислите. Просто не ни пускат да влезем. Опитваме се, борим се като прасе с тиква, само че не и не. Хората общително ни споделят, че било поради това, че самият Шенген, дет се вика, не бил в доста добра форма в този момент, не било поради нас (не, скъпа, не си ти, в мен е проблемът… да знаеш). Някои споделят, че било поради опасения от пробиви по границата от мигранти. Може, може… 

Някои пък споделят, че е от опасения, че съветските сътрудници щъкат и пъкат по всички страни из държава-членка на Европейски Съюз, че и на НАТО. Влизали, споделят, излизали, минавали през Росенец, носили си армагани дòма, че и от там донасяли всякакви неща тук (например всякакви сътрудници, дето сипват фалшив чай или мятат пиратки по оръжейните хранилища на хората). Ама тъй като другарите братушки оповестили война на демокрацията и естествения свят, някои от Европейски Съюз и НАТО малко се изнервили, че въпросните приятели братушки имат такава необятно отворена врата през морето на България. Говори се, че се били тормозили, че и малко агентурка тупуркала с дребните си сладки крачета из България. И по този начин Шенген се отдалечавал от нас като фантазия на манекенка за международен мир. 

Та се наложи да си върнем Росенец. И нашият приятел сезира Конституционния съд, че сме развалили настроението на братушките. И са се разсърдили и са му се карали, че им пипаме шпионите и сътрудниците и ги гоним. И той пък се разсърди на нас и сподели, че към този момент не сме другари и че техните не му дават към този момент да си играе с нас. 

Мина се не мина малко време и България реши, че може отново да си отбрани националния интерес и да наложи такса на тръбата, която им я построихме. Защото единствено хората, дето не им позволяват да употребяват железни принадлежности и им прибират връзките за обувки, строят непозната тръба на своя територия и прокарват непознат газ без такса и без ропот. Решихме да поправи тази тъпота, която ни вкара за не знам кой път в графата „ национално харакири “. И какво стана? Направо няма да повярвате, нали? Другарят отново се надигна като видение от анатемосан замък… е, в неговия случай – като шумкар от прокълната мандра. 



И отново сезира Конституционен съд, че сме развалили настроението на братушките, дето ни считат за неприятели и плячка. Човек ще си каже, че за тях работи, не за нас. Че те хората си и го споделят, де, не е ново. 

Притесняваше се, че братските сръбски и маджарски нации ще се гънат под хомота на българското газово иго, че ще превиват врат под ботуша на българската чорбаджийска терор. А той – другарят наш – е влюбен в справедливостта и не би разрешил такова нещо. Е, правилно е, че няколко пъти му обясниха, че то в действителност на братските сръбски и маджарски нации нищо няма да им стане, а в действителност единствено съветските газпромци ще би трябвало да понесат загуба по джоба, само че той, наподобява, не се трогна. Даже май още повече се вкисна от тая информация. 

И… предстоящо – стигнахме отново до Конституционния съд. Те там би трябвало да отворят особено гише единствено за другаря и да му зачислят една вуйна, дето единствено с него да се занимава, с неговите тъжби. 

А, несъмнено, имаме и още едно звездно присъединяване. Помните ли неосъществената звезда на Болшой спектакъл – Р.Овч.? Не? 

Това е индивидът, за който съдът сподели: „ отговорен в осъществяване на умишлена занемареност, от която са настъпили вреди за над 2,6 млн. лева “ А-а-а, сетихте се – да, същият. 

Чудите се какво стана с него ли? Питате се къде „ лежи “. Е, къде, най-вече на дивана у дома да лежи. Но другояче какво става с него?—ами, върви да дава акъли по ТВ студиата. Изглежда е значимо неговото мнение. 



Както споделих, имаме съществени опити за връщане на часовниците с 50 години обратно. И другарите вършат всичко допустимо, и Р.Овчовете дори изкараха на предни линии, изкопаха ги от скривалищата и ги метнаха в багра за социалистическия блян на „ наште хора “. 

След като „ отговорен в осъществяване на умишлена занемареност, от която са настъпили вреди за над 2,6 млн. лева “ са го изкарали да дава ум за енергетиката, представете си, в случай че напълно се докопат до цялата власт другарите, какви ще ги изкарат…

… убийци и изнасилвачи ще излязат да приказват и да поучават за измененията в Наказателен кодекс и правосъдната реформа; Съюзът на слепите ще отвори секция „ Шофьорски курсове “, а на Шенген ще му закачат табела: „ неразрешено за българи “ с един президентски портрет, до него Р.Овчов портрет – и двамата задраскани (на фона на бяло, зелено, алено и монета от една копейка). 

...

_____________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР