В събота ще се състои второ издание на Битката на

...
В събота ще се състои второ издание на Битката на
Коментари Харесай

Важно за родителите на ученици от Бургас

В събота ще се състои второ издание на " Битката на мозъците " - спечелилите отиват гратис в Брюксел

Втора опция се открива пред умните и съобразителни младежи в Бургас, с цел да се забавляват, да покажат познания, нюх и да завоюват пътешестване до столицата на Европа – Брюксел.

„ След огромния триумф на надпреварата „ Битката на мозъците “ , проведено с евродепутата Асим Ахмед Адемов, каним младежите на Бургас на втора борба на познанията , в която ще могат да покажат своите сили и да завоюват гратис пътешестване до Брюксел, Белгия. Второто издание на огромния училищен бургаски куиз „ Битката на мозъците “ ще се организира на 13 май, събота, в Международен Конгресен център Бургас. Ако сте 10, 11 или 12 клас, организирайте тим от до 5 ученика и елате да премерите сили с тимове от всички учебни заведения в Бургас. Пътешествието до Брюксел Ви чака “, прикани бургаският народен представител Жечо Станков, който дружно с Асим Адемов е основател на надпреварата, чието първо издание и им даде доста страсти.

Отборът-победител печели БЕЗПЛАТНО пътешестване до Брюксел, Белгия, където ще има опцията да посети седалището на Европейския парламент, дружно с класен началник. Посещението на пленарната зала е превъзходен метод да се потопите във вълнуващата атмосфера на най-големия в света транснационален парламент и да научите повече за неговите пълномощия и роля.

Програмата включва посещаване – в границите на две нощувки, пътешестване със аероплан с двупосочен билет . Вторият ден е свободен за разходки, пазар и други. Нощувките и самолетните билети са БЕЗПЛАТНИ за печелившия екип.

Бургаските младежи към този момент един път демонстрираха, че са най-знаещите, съобразителни и имат спортен дух, като направиха прочувствена и вдъхновяваща „ Битка на мозъците “ под формата на оспорван куиз.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР