В събота ще разговаряте по финансови въпроси с мъж от

...
В събота ще разговаряте по финансови въпроси с мъж от
Коментари Харесай

Две зодии забогатяват рязко, на друга й разбиват сърцето

В събота ще разговаряте по финансови въпроси с мъж от вкъщи си или от кръга си родственици. Възможно е да обсъждате разход, който той желае да създадем или заем, който той желае да получи.

Домашните ви връзки в събота ще са променливи, заради другите прекарвания, които този ден ще донесе със себе си. Този ден не вещае дълготрайни песимистични настроения, в противен случай някой събития или вести могат да ви създадат прекомерно оптимистични за близкото ви бъдеще. Това ще бъде удобен ден за работа обвързвана със личен бизнес, стопанство или градина.

ЛЮБОВ: намесата на жена във вашите връзки ще ви тормози съществено, защото имате някакви подозрения по отношение на искреността на нейните думи или дейности. Ако неотдавна сте претърпяли разлъка в любовта, през днешния ден съответно събитие или вест ще ви покаже че няма връщане обратно.

Овен

Днес е допустимо увеличаване на импулсивността на Овните, което води до недомислени действия. Бъдете по-тактични. Бидейки глава на фамилията, може да се заяждате за дребни неща с околните си, което да провокира тяхното неодобрение.

При медицинските служащи, служителите на реда и служащите от избавителните служби е допустимо претоварване.

Ако сте началник на компания, направете всичко зависещо от вас, с цел да подкрепите материално нуждаещите се.

Телец

Възможно е Телците търсещи своята втора половинка, да се научат да схващат себе си и условията си към колегата и като резултат фактически да намерят сродна душа.

В фамилията ви е вероятен мир и равновесие. Мениджър или админ, опитващ се да откри най-хубавия метод за контакт с подчинените си, може да открие естествените им гении и по какъв начин да подейства на тях, че да се проявят изцяло техните качества. Не отлагайте заплащането на сметките си.

Близнаци

Очаква ви удивителна, светла, изпълнена с взаимна деликатност вечер, в края на която, за жалост, може да се скарате. Възможна е податливост към удостояване на старшите родственици.

Театърът, музиката, литературата и изобразителното изкуство могат да бъдат сполучлива сфера на вашата активност.

Днес малко се грижите за парите, може да извършите доста нелепости във финансовата сфера и да затънете в голям брой „ афери “, да претърпите финансови загуби.

Рак

При възникването на нови любовни връзки не взимайте незабавно никакви съществени решения, изчакайте малко до момента в който не се обясни защо в действителност става въпрос.

Най-добре е да посветите вечерта на дома. Отношенията ви с членовете на фамилията не са безупречни. Време е да ги оправите.

Сега е удобно време за работа с изчислителна техника, електронна и здравна инсталация. Изплатете по опция задълженията си и потърсете опция да припечелите.

Лъв

По-скоро имате задоволително любовни завършения, а също и проблеми с противоположния пол. Проблеми с близки родственици, могат да помрачат настроението ви.

Ако не се примирите с волята на началството, е вероятен спор, който може да приключи със загуба на работата.

Притежавате възприятие към прелестното и може да пожелаете да колекционирате скъпи и красиви предмети.

Дева

Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се предпазите от изкушения. Проявете милосърдие и естествената си неустрашимост. Вашият престиж и триумфът на всичките ви каузи зависи от вашата непреклонност и разсъдливост.

Възможно е заради бурното развиване на нещата, да ви се наложат огромни разноски.

Везни

Днес при вас са вероятни обезпокоително положение, душевно различие и скрупули на съвестта. Може да зародят проблеми заради вашето консуматорско отношение към лоялен вам човек.

Този ден не е най-подходящият да мислите за нови проекти. Старайте се да се оправяте с малко. Препоръчва ви се преоценка на полезностите.

Скорпион

Ако съумеете да употребявате общото удобно състояние на звездите и да измените обстановката към по-добра, то идващите дни може да бъдат по-благоприятни за вас.

Вашият капацитет е неограничен и вашите благоприятни условия напълно не са осъществени, по тази причина не би трябвало да почивате на старите лаври. Материалното ви състояние не е устойчиво.

Препоръчва ви се да не проявявате непотребна амбициозност и искания към обичаните хора.

Стрелец

През втората половина на деня е допустима добра вест, която да ви даде вярата за възстановяване на връзките с обичания човек. Може да се сблъскате с нуждата да отделите на околните и фамилията си доста време и сили.

Цени се умеенето ви да работите в тим и да поддържате груповите ползи. Постарайте се да запазите обективността и да заемете неутрална позиция.

Много предприемачи и бизнесмени, преди малко разкриващи своята активност, може да изтърван шанса си да получат заем.

Козирог

Не си коства да очаквате от обичания човек демонстрация на пристрастеност и ревнивост. Може да изгладите връзките си въз основата на общи интелектуални ползи. Отношенията с приятелите ви са нестабилни.

Не разчитайте на цялостно схващане и доверие. Единствената тематика, на която постоянно намирате отклик е учението и работата.

Напрегнат интервал. Трябва да изберете неутралната линия на държание и да не смесвате служебните си връзки с персоналните.

Водолей

Влюбените Водолеи могат да строят светли проекти за бъдещето, които да се окажат изцяло осъществими. За да избегнете грешките, ви би трябвало съвет на опитните сътрудници и на по-възрастните членове на фамилията.

Използвайте скритите запаси на виталните си сили. Това ви оказва помощ да укрепите съществуващото състояние. Нужна ви е невзискателност при разноските.

Риби

Не е изключено обичаният човек да се умори от прочувствените прояви на Рибите, от непрекъснатото им неодобрение и прищявки. Възможно е да се наложи да преживеете затруднения в връзките с околните си хора, въпреки че за тази обстановка са отговорни те.

Първата половина на деня е неподходяща за сключването на нови контракти и настоятелен договаряния.

През втората половина на деня капацитетът на Рибите се намалява доста. Голяма е вероятността от нецелесъобразни разноски и финансови проблеми.

Източник: dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР