В събота ще е предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността

...
В събота ще е предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността
Коментари Харесай

Слънчева събота в цялата страна

В събота ще е най-вече слънчево . По-значителни нараствания на облачността ще има над Западна България, само че превалявания не се чакат . След обяд ще духа слаб северен вятър. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 7° .

Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до слънчево време. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са 8-11°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е раздрана, по-значителна над югозападните региони. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 3°.

В неделя и понеделник ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър и с него ще става студено. Ще бъде облачно. В неделя в следобедните часове и през нощта против понеделник тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд, в Предбалкана и високите полета - сняг.

В понеделник превалявания ще има и в Източна България, повече по количество ще са в югоизточните региони. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните - сред 3° и 8°.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР