В събота ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над

...
В събота ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над
Коментари Харесай

В събота ни очакват температури до 35 градуса

В събота ще бъде най-вече слънчево. След обяд основно над планинските региони в западната половина от страната ще се развие купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. В източните региони ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 30° и 35°, в София - към 30°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за юни – едва ще се намали.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 25° и 28°. Температурата на морската вода е сред 22° и 24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от западната половина от страната ще се развива купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. По билата ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 14°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР