В събота преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и

...
В събота преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и
Коментари Харесай

Времето: Слънчева сутрин, следобед - валежи

В събота преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на доста места ще превали временен дъжд, в обособени региони ще прегърми; има условия и за градушки. Вятърът ще е слаб, от югозапад, към след обяд ще се ориентира от северозапад и ще се усили до сдържан. Минималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 6°. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°, в София към 18°. Вечерта облачността ще се раздра и намалее и през нощта на Великден над страната ще е ясно и съвсем безшумно. Температурите към среднощ ще са най-вече сред 9° и 14°.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време, след обяд ще се развива купеста облачност в масивите от Западна България ще превали дъжд, над 1800 метра - дъждът ще минава в сняг. Вятърът ще е сдържан до мощен от запад-югозапад, след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време, след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно по южното крайбрежие ще превали временен дъжд, тук-там и ще прегърми. Вятърът ще е сдържан, преди обяд от югозапад, след обяд - от северозапад. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 16° и 20°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 34 мин. и залязва в 20 ч. и 16 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 42 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и 51 мин. и залязва в 12 ч. Фаза на луната: последна четвърт. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР