В събота преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд

...
В събота преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд
Коментари Харесай

Очаква ни слънчева събота, следобедът ще бъде дъждовен

В събота преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд основно над планинските и източните региони от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.
На места ще превали временен дъжд, а в обособени елементи и ще прегърми. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Ще бъде хладно за началото на юли, с оптимални температури сред 24 и 29 градуса.
Преди обяд по Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че основно по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 24 и 28 градуса. Температурата на морската вода ще бъде от 18 градуса по северното до 24 градуса по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Сутринта над планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта тук-там ще превали, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа мощен северозападен вятър. Температурите ще се намалят и оптималната на височина 1200 м ще бъде към 18 градуса, на 2000 м - към 12 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР