В събота по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа

...
В събота по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа
Коментари Харесай

Прогноза за времето 10 юни

В събота по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимални температури - сред 25° и 27°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно . Значителна ще е облачността над югозападните региони и там на обособени места ще продължи да превалява дъжд. Утре над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици, на обособени места ще са обилни по количество. Над останалата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София към 26°.

Над масивите в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Над останалите региони ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток, преди обяд по билата от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра - към 11°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР