В събота първата дама Мелания Тръмп присъства на погребението на

...
В събота първата дама Мелания Тръмп присъства на погребението на
Коментари Харесай

Мелания най-накрая се усмихна - на погребението на Барбара Буш

В събота първата дама Мелания Тръмп участва на погребението на Барбара Буш в Хюстън, Тексас.

Погребенията нормално са тържествени събития и са опция за тези, които участват, да покажат почитание към умрелия. Усмивките нормално не са постоянно срещани, само че тази на Мелания несъмнено беше на фокус.

Причината? Е, не можем да сме сигурни. Може би Обама преди малко й е споделил в действителност занимателен виц или Мелания е била превзета от неговата харизма, или може би, тъй като брачният партньор ѝ не беше в близост, написа indy100.

Откакто Доналд Тръмп стана президент на Съединени американски щати, в фамилията му имаше доста неуместни моменти и съдейки по Instagram профила на Мелания, тя постоянно се радва на личната си компания.

Отсъствието на президента Тръмп е любопитно, само че не е първият път, в който настоящ президент на Съединени американски щати не участва на заравяне на някогашна първа дама.
 Любовта на Мелания и Доналд Тръмп съгласно езика на жестовете (видео)
Според пресцентъра на Белия дом Доналд Тръмп нямало да участва на погребението поради Клинтън и от съображения за сигурност.

„ За да избегнем разстройства заради спомагателната защита и от почитание към фамилията на Буш и приятелите им, които посещават службата, президентът Тръмп няма да участва “, гласи изказването.

Само няколко часа след тази обява Тръмп бе видян да играе голф, а след това даде негативна оценка на списание „ Ню Йорк Таймс “ в Twitter.

Независимо от това този ден очевидно е бил благополучен за Мелания. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР