В събота от 9:00 часа в Централния клуб на пенсионера

...
В събота от 9:00 часа в Централния клуб на пенсионера
Коментари Харесай

Шах фестивал в Пловдив през уикенда

В събота от 9:00 часа в Централния клуб на пенсионера на бул. „ Васил Априлов ” № 100 за 16-и следващ месец стартира ежемесечният интернационален шахфестивал „ Първи уикенд ” за всички искащи (независимо от пол, възраст, мощ или клубна принадлежност), проведен от шахклуб „ Спартак ” (Пловдив) и одобрен от международната федерация FIDE като единствения български шахтурнир, годен за общоприет интернационален рейтинг и за народен български рейтинг.

„ А ” шампионатът е и стадий от Държавните самостоятелни шампионати за дилетанти (мъже и жени) с рейтинг под 2000, „ В ” шампионатът е и стадий от Държавните самостоятелни шампионати за дилетанти (мъже и жени) с рейтинг под 1700, а двата шампионата дружно са и стадий от Училищната национална самостоятелна купа „ Спартак ” в 7 категории – за момчета и девойки на 11 или 10 години, на 9 или 8 години, на 7 или по-малко години, както и общо класиране за всички под 12 години. Всичките 11 шампионати са част от формалния Държавен състезателен календар на Република България и важат за финансиране на клубовете.

От 19:00 часа ще се състои ежемесечното приятелско събеседване „ Първа събота ”, на което Президентът на БФШ Атанас Куртенков ще отговори на всеки заложен му въпрос, касаещ шаха.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР